26. Decembra 2019.

“Jedva čekam da opet igram sa Novakom, Rodžerom i Rafom”

Big Portal

Mari, koji se sprema za učešće na ATP Kupu i na Australijan Openu, kaže da očekuje da će odigrati još mnogo uzbudljivih mečeva sa najboljima na svetu.

Novak, Rodžer i Rafa kao i mnogi drugi u januaru na Australijan Openu poželeli su mu sve najbolje u penziji, što se ispostavilo kao prevremena reakcija organizatora, jer se Endi ipak vratio na teren.

Endi kaže da će se potruditi da pokaže svima da još nije sve gotovo.

Mislim da će Rafa, Novak i Rodžer igrati još i to je svakako pozitivno. Sada je moguće igrati na tom nivou i kad pređete tridesetu. Ipak, bio bih jako iznenađen da sebe vidim kako igram sa 38 godina“.

Logično je da se Rodžer prvi povuče, on je šest godina stariji od mene i Novaka, pet od Rafe. Ipak, gledati sve to što oni rade je fantastično. Jedva čekam da opet igram protiv njih“, rekao je Mari.

Kaže i da je promenio način rada i da sada svemu pristupa pametnije i opreznije.

Način treniranja sam promenio. Ne radim tako naporno kao pre, pametniji sam. Uvek sam razmišljao da ako radi napornije, da će i moji rezultati biti bolji. Ne verujem više u to. Do rezultata možete doći i na mudriji način“.

Sada je jako važno znati kako odmarati. Verovatno bih do operacije došlo pre ili kasnije, ali ipak mislim da bi ona došla mnogo kasnije da sam bio pametniji što se tiče načina treniranja. Shvatio sam šta su bitne stvari. Ne osećam bol, zdravlje mi je prioritet broj jedan, najvažnija stvar“, zaključio je dvostruki šampion Vimbldona.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare