Jednu od najboljih video-igara je sada moguće igrati i na znatno starijim računarima - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Jednu od najboljih video-igara je sada moguće igrati i na znatno starijim računarima

Jedna od najboljih, ako ne i najbolja RPG igra koja se pojavila u prethodnim godinama je definitivno “Disco Elysium”. Igra nudi neverovatnu slobodu izbora tokom igranja za jedinstveno iskustvo sa nezaboravnom pričom i karakterima.

Zahvaljujući jedinstvenom, ali upečatljivom vizuelnom stilu, “Disco Elysium” nije bio preterano zahtevan, ali opet ga niste mogli igrati na starijim mašinama, barem ne do sada. Developeri studja ZA/UM su za ovaj RPG naslov izdali najnoviji apdejt namenjen “radničkoj klasi” koji minimalne sistemske zahteve spušta još niže i praktično omogućava igranje na mašinama starijim deceniju i jače, navodi “Playzine“.

Sada vam je potrebno samo 2GB, Intel Core 2 Duo i integruša sa 512MB memorije, što su specifikacije takozvanog krompir računara ili laptopa koji bi vam inače skupljao prašinu. Evo i poređenja prvobitnih i novih sistemskih zahteva.

Developer sa ovim apdejtom najavio dalje obaranje sistemske zahtevnosti, tako da ako i sada imate problema sa igranjem, sačekajte još malo.

Danas objavljeno

Opera pokrenula namjenski kripto pretraživač

Vanja A

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

Vanja A

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Vanja A

Ostavite komentar