30. Marta 2020.

Jedno dijete danas u vrtiću “Marija Mažar”

Big Portal

Kurtinovićeva je rekla da je o tome obavijestila gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, kojeg redovno izvještava o stanju u vrtiću, te dodala da vrtić “Marija Mažar” nastavlja sa radom dok, eventualno, ne bude donesena neka druga mjera.

Ona je podsjetila da, prema jučerašnjoj odluci Gradskog štaba za vanredne situacije, sve mjere koje su preduzete u Banjaluci u vezi sa aktuelnom epidemiološkom situacijom zbog virusa korona ostaju na snazi do 13. aprila.
-Sve ono što se odnosilo na prvobitne rokove, a jedna od tih je i rad vrtića, nastavlja se i narednih 14 dana – rekla je Kurtinovićeva.

Kurtinovićeva je podsjetila da je gradski Štab za vanredne situacije u utorak, 24. marta, potvrdio odluku Upravnog odbora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje da se boravak djece u ovom sistemu vrtića za april neće plaćati, dok će račun za mart biti umanjen 50 odsto.

-Svakom roditelju biće objašnjeno jer se uplate vrše od 10. do 20. u mjesecu i roditelji su već uplatili za mart – pojasnila je Kurtinovićeva.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare