Jednim klikom na telefonu do informacije o platama - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

Jednim klikom na telefonu do informacije o platama

Poreska uprava RS pustila je u rad novu uslugu “Android mobilnu ePURS aplikaciju” i na taj način omogućila poreskim obveznicima da putem svojih android mobilnih uređaja na vrlo jednostavan i brz način pristupe svojim poreskim evidencijama. – Korištenjem ove mobilne aplikacije, oni mogu da pregledaju svoje poreske evidencije i dobiju…

Poreska uprava RS pustila je u rad novu uslugu “Android mobilnu ePURS aplikaciju” i na taj način omogućila poreskim obveznicima da putem svojih android mobilnih uređaja na vrlo jednostavan i brz način pristupe svojim poreskim evidencijama.

– Korištenjem ove mobilne aplikacije, oni mogu da pregledaju svoje poreske evidencije i dobiju potrebne instrukcije – kako i kada da izvrše svoje obaveze i uplate, zatim da imaju jasan uvid u istoriju svojih zaposlenja, ali i da jednostavno dođu do informacije o svojim prijavljenim platama. Pored toga, ova nova mobilna aplikacija je omogućila i da korisnik može da pregleda svoje račune za porez na nepokretnosti i ima mogućnost da račune preuzima elektronskim putem. Može i da pregleda podatke o prijavama svojih radnika u sistemu registracije, kontrole i naplate doprinosa, ali i da provjeri da li je fiskalna kasa poslala podatke u Poresku upravu, ako je riječ o preduzetniku ili pravnom licu. Takođe, korisnicima ove aplikacije dostupne su i potrebne instrukcije za prijavljivanje i plaćanje obaveza – navodi se u saopštenju PURS.

Korištenje i preuzimanje ove Android aplikacije u potpunosti je besplatno.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Ministarstvo zatražilo hitno izjašnjenje Atovića zbog poziva na rat

M.

Steže se obruč oko ubice porodice Đokić: Jake policijske snage u selu gdje su pronađena spaljena tijela

M.

Odbornici SNSD-a kažnjena – prekršila mjere izolacije

M.

Ostavite komentar