Jedni joj se smiju, drugi je obožavaju: Vanja kaže da njen vrhunac traje 8 sati! Evo kako da ga doživite! - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Jedni joj se smiju, drugi je obožavaju: Vanja kaže da njen vrhunac traje 8 sati! Evo kako da ga doživite!

Njena teorija o višesatnom orgazmu je privukla ogromnu pažnju

Vanja Silverten (40), koja sebe naziva isceliteljkom energije, privukla je veliku pažnju kada je izjavila da njen orgazam traje i po osam sati, kao i da svako to može da nauči.

Vanja je fenomenu kosmičkog orgazma napisala i knjigu, a sve je pretvorila u unosan posao – privatni kurs košta 500 funti, a grupna obuka 150 funti.

Silverten priča da je kosmički orgazam u stvari, spontani vrhunac iz svemira koji može da traje satima. Kroz tehnike disanja bilo ko – muško ili žensko – može da nauči da pokreće seksualnu energiju oko svog tela i doživi kosmički orgazam. Ali, morate da sarađujete sa svemirom da biste ga postigli.

Vanja je progovorila i o svom osmosatnom orgazmu celog tela. “Čulno buđenje” u prašumi Daintri joj je, kako kaže, promenilo život.

Foto: Freepik/gpointstudio

“Čim sam stavila stopala na zemlju, počela sam da osećam kako mi kroz noge prodire snažna sila zemlje koja je aktivirala je moju seksualnu energiju. Osetila sam kako se moja seksualna energija povezuje sa svim zvezdama na nebu i osećala sam se kao da zvezde i sunce vode ljubav sa mnom. Bilo je to kao da se moja seksualna energija usklađuje sa svemirom. Doživljavala sam orgazme celog tela više od osam sati”, opisala je Vanja.

Vanjini saveti kako da sami postignete kosmički orgazam:

– Prvo pet minuta plešite kako biste se pripremili. Skinite se goli i lezite izlažući vaginu, pustite sunčevu svetlost kroz prozor.

Foto: Freepik/ halayalex

– Udišite energiju Sunca, zamišljajte kako udara u vaše erogene zone.https://6b1e18ee0d35ce71816e6fa18bb91113.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

– Dodirnite usne i bradavice i nasmešite se dok razmišljate o svojoj joni (naziv za vaginu u hinduizmu).

“Tokom ovog procesa osetila sam da mi se celo telo regeneriše. Sigurno je to stimulisalo moje hormone i povećalo plodnost, jer sam dve nedelje kasnije zatrudnela s ćerkom. Sve lekcije koje predajem u svojim ženskim knjigama, radionicama i vežbanjima potiču iz ovog iskustva. Bilo je to najsenzualnije živo iskustvo koje sam ikad doživela i pokazalo mi je da postoji neverovatna orgazmička magija u koju svi možemo da uđemo”, zaključila je Vanja.

Foto: Erik Reis / Panthermedia / Profimedia

Sasvim očekivano, njena teorija o kosmičkom orgazmu je izazvala mnogo različitih komentara – jedni tvrde da je ovo potpuna budalaština i način da se izvuče novac od lakovernih žena, dok drugi veruju da ovde ima “nečega” i da je zaista, u saradnji sa prirodom, moguće doći do ekplozivnog vrhunca koji traje satima…

Danas objavljeno

Nova opsesija Meksikanki – trampe seks za “la Bučonu”

Zeljka

Bila je u vezi sa svojim progoniteljem, majka joj izvršila samoubistvo – nije voljela slavu

Zeljka

Učiteljica iz Maribora odbila da se vakciniše i testira – dobila otkaz

Zeljka

Ostavite komentar