Jedna od najljepših Jugoslavenki: Pogledajte kako je Olivera Balašević izgledala u mladosti - BIGportal.ba
Ex Yu

Jedna od najljepših Jugoslavenki: Pogledajte kako je Olivera Balašević izgledala u mladosti

Olivera Balašević je na Instagramu ponekad dijelila fotografije iz mladosti na kojima su pratitelji primijetili da se nije puno promijenila s godinama, ali su ih i rastužili prizore nje i Đorđa Balaševića sa svadbe.

‘Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pričao viceve čak i na svojoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci ‘Svadbenog marša’, dočekali su nas matičar i njegova asistentica s lentama, a Đole je rekao: ‘Oho! Vidi miss i prva pratilja!’. Kad su pitali ima li ko što prijaviti, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu s auspuhom. I tako smo se mi ‘legalizirali’, ispričala je Olivera nedavno.

‘Osjećao sam se dobro kao da nisam mladoženja. Bio sam u elegantnim crnim trapericama i cipelama s dobrim elementima, nisam baš htio obuti tenisice iz poštovanja prema supruzi. Olja je imala lijepu bijelu haljinu, samo bez onih ukrasa na glavi’, rekao je pjevač jednom prilikom.

Njihovo vjenčanje je bilo skromno i u tom razdoblju im se rodila kći Jovana, a osim nje su dobili i Jelenu te sina Aleksa. Brak spisateljice i pjevača je trajao 40 godina.

Inače, Olivera je ponekad na Instagramu dijelila fotografije iz mladosti, među kojima su bile i one s vjenčanja.

Mnogi su hvalili njezinu ljepotu i istaknuli da je bila i ostala ljepotica dok su ih prizori sa svadbe rastužili nakon što je legendarni muzičar iznenada preminuo 19. februara 2021. godine.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Švajnštajger: Ana me je naučila šta znači ljubav

Vanja A

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Vanja A

Ostavite komentar