19. Novembra 2021.

Jedna od najljepših Jugoslavenki: Pogledajte kako je Olivera Balašević izgledala u mladosti

Big Portal

‘Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pričao viceve čak i na svojoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci ‘Svadbenog marša’, dočekali su nas matičar i njegova asistentica s lentama, a Đole je rekao: ‘Oho! Vidi miss i prva pratilja!’. Kad su pitali ima li ko što prijaviti, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu s auspuhom. I tako smo se mi ‘legalizirali’, ispričala je Olivera nedavno.

‘Osjećao sam se dobro kao da nisam mladoženja. Bio sam u elegantnim crnim trapericama i cipelama s dobrim elementima, nisam baš htio obuti tenisice iz poštovanja prema supruzi. Olja je imala lijepu bijelu haljinu, samo bez onih ukrasa na glavi’, rekao je pjevač jednom prilikom.

Njihovo vjenčanje je bilo skromno i u tom razdoblju im se rodila kći Jovana, a osim nje su dobili i Jelenu te sina Aleksa. Brak spisateljice i pjevača je trajao 40 godina.

Inače, Olivera je ponekad na Instagramu dijelila fotografije iz mladosti, među kojima su bile i one s vjenčanja.

Mnogi su hvalili njezinu ljepotu i istaknuli da je bila i ostala ljepotica dok su ih prizori sa svadbe rastužili nakon što je legendarni muzičar iznenada preminuo 19. februara 2021. godine.

Izvor: Story.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare