14. Septembra 2022.

Jedna od najboljih Nintendo igara svih vremena dobija nastavak naredne godine

Big Portal

Od tada smo ovu igru u najavama nazivali Breath of the Wild 2, ali se od danas to menja. Na Nintendo Direct događaju smo dobili prvi trejler za The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je zvanični naslov za nastavak Breath of the Wild. Novi trejler još jednom pokazuje da će Link provoditi veliki deo svog vremena istražujući plutajuće delove Hirule oblasti na nebu, leteći na vetru između svake nove oblasti, piše KitGuru.

Prvobitno, ova igra je bila planirana za 2022. godinu, ali je kasnije pomerena za 2023. Na sreću, i dalje će biti objavljena u prvoj polovini sledeće godine, tako da pravi fanovi neće morati previše da čekaju. Premijera za Nintendo Switch konzolu je zakazana za 12. maj 2023. godine.

Nažalost, sem trejlera, nije objavljeno mnogo više detalja o movoj igri trenutno nemamo više detalja, niti značajan deo nove igre. S obzirom da je igra zakazana za maj, očekujemo da će u narednim mesecima stići nove informacije i novi trejleri o Linkovim avanturama i princezi Zeldi.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare