Jedini pravi pobjednik finalne igre za prijesto - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Jedini pravi pobjednik finalne igre za prijesto

Nakon osam godina planetarnog bindžovanja i desetina voljenih likova ubijenih bez milosti – konačno je gotovo. Televizijska saga koja je zauvijek promijenila način na koji doživljavamo serije razmotala je klupko Sedam kraljevstava i mnoge fanove ostavila u stanju dubokog razočaranja i tuge. Iz mnogo razloga.

Ukoliko ne želite da saznate kako je okončana borba za Gvozdeni prijesto, savjetujemo da ovdje odustanete od teksta jer dalje slijede spojleri.

 

View this post on Instagram

 

Opsesija, ulje na platnu. . . . . . @artofalexgross

A post shared by NOIZZ (@noizz.rs) on

Ukoliko ste fan Diznijevih filmova i vjerujete bezrezervno u hepiend, davno ste mogli da shvatite da Igra prijestola vjerovatno nije serija za vas. Program koji je u prvoj sezoni ubio glavnog junaka i onda dalje nastavio u istom maniru iznevjeravanja očekivanja prosječnog gledaoca, odavno se pokazao kao jedan od onih kojima suze radosnice zaluđenog fana nisu na prvom mjestu.

Zašto bi kraj bio drugačiji?

Da, znamo da ste željeli da se Džon Snou oženi svojom tetkom i da zauvijek srećno vladaju zemljama Vesterosa, okruženi dječicom, zmajevima i vukovima, ali ako ste gledali i jednu epizodu Igre prijestola, mogli ste da budete 100 odsto sigurni da se to neće desiti. I evo, nije se desilo, a fanovi su već uspjeli da finale serije ocijene kao najlošiju epizodu od njenog početka.

Nije im se svidjelo štošta.

Od toga što su opet provejavale filmske greške (da, neko je ladno zaboravio da ukloni plastičnu flašicu iz kadra):

 

View this post on Instagram

 

Really? I mean really? You had one job, ONE! This has been the laziest season ever! #gameofthrones #got #waterbottle #coffeecup

A post shared by Kimberly Lujan (@zombiegrl6173) on

Preko činjenice da je Deni ipak stvarno preko noći postala sušta suprotnost onoj pravdoljubivoj i slobodoljubivoj vladarki u koju smo se zaljubili na početku. I onda završila s nožem u srcu.

 

View this post on Instagram

 

Sometimes Duty is the death of love #GameOfThrones

A post shared by Forever A❤️ (@tareq.a3) on

Do toga da je prijesto za koji su se borile porodice iz svih Sedam kraljevstava u trenu uništen.

A da je na čelo Vesterosa, minus Sjever, došao ni manje ni više nego Trooki Gavran koji je nekoliko puta u seriji izrazito naglasio da on nikad ne može biti vladar bilo čega, jer on više nije Bran Stark. Oooook, shvatili smo da ničemu ne treba vjerovati.

 

View this post on Instagram

 

#isaachempsteadwright #isaachwright #branstark #gameofthrones

A post shared by Dottie Ding (@dottiedingdingding) on

Evo bićemo milostivi pa završavamo sa samo još jednim spojlerom. Za ostale detalje – gledajte, plačite, proklinjite. Reći ćemo vam samo da zadovoljni mogu biti jedino fanovi Sanse Stark.

Najpametnija osoba koju zna – ovako je u jednoj od posljednjih epizoda Arja Stark opisala svoju stariju sestru. I očigledno je bila u pravu s obzirom na to da je Sansa zaista jedina dobila ono što joj pristaje i što zaslužuje – da bude kraljica Sjevera. Nekima je to dovoljna utjeha, drugi će još koji dan nastaviti da očajavaju. A onda ćemo već preći na nešto drugo.

Na primjer, na serije koje nam daju kraj kakav svi zaslužujemo…

 

Noizz

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar