Jedan od NAJPOŽELJNIJIH mladih glumaca je bio u vezi sa 18 godina STARIJOM KOLEGINICOM! - BIGportal.ba
Ex Yu

Jedan od NAJPOŽELJNIJIH mladih glumaca je bio u vezi sa 18 godina STARIJOM KOLEGINICOM!

Milan Marić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Talentovanog Milana Marića imali smo prilike da gledamo u serijama “Vojna akademija”, “Besa”, “Državni službenik”, “Porodica”, a uskoro ćemo ga gledati u ulozi Tome Zdravkovića, u istoimenom filmu.

Zbog velikih poslovnih angažmana koje je u poslednjih par godina imao, stiče se utisak da glumac nema vremena za ljubavni život.

Naime, on se u potpunosti posvetio svojoj karijeri koja je krenula uzlaznom putanjom, a sada je počeo i da se probija na ruskom tržištu, a o svom emotivnom statusu izbegava da govori.

Iako se o privatnom životu našeg poznatog mladog glumca ne zna mnogo, zanimljiva je činjenica da vezu s početka svoje karijere, kada je bio sa 18 godina starijom koleginicom, nije mogao da sakrije.

Reč je o hrvatskoj glumici Nini Violić iz Rijeke.

Kada je Milan imao 24, Nina je imala 42 godine. 

Milan je Ninu upoznao u Beogradu 2014. godine, kada je gostovala sa predstavom “Kako smo preživele”. Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan tamo igrao Gavrila Principa u predstavi ” Mali mi je ovaj grob”.

Navodno su 2015. godinu dočekali zajedno u Nininoj rodnoj Rijeci.

O svojoj romansi nisu mnogo pričali, jer su i sami bili svesni koliko je teško održati vezi na daljinu.

Tačku na svoju ljubavnu priču stavili su sredinom 2015. godine, nakon šest meseci veze.

– Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni – “Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca” – ispričao je Milan pre nekoliko godina za medije.

Danas objavljeno

Preminuo Aki Rahimovski

Zeljka

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Ostavite komentar