Javnost zabrinuta za Britni Spirs, svi se pitaju šta se dešava sa pjevačicom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Javnost zabrinuta za Britni Spirs, svi se pitaju šta se dešava sa pjevačicom

Pjevačica Britni Spirs iznenadila je svoje pratioce provokativnim video-klipom koji je objavila na Instagramu.

Udonjem vešu pleše uz Madonin hit “Justify My Love”.

Britni Spirs se od 2006. godine bori sa zavisnošću i mentalnim problemima. Pevačica je 2007. godine u februaru smještena u kliniku za odvikavanje, ali ju je napustila poslije samo jednog dana. Sutradan uveče ošišala se do glave, a potom napala paparace kišobranom.

Sve do nedavno pevačicin život i karijera bili su pod kontrolom njenog oca. Međutim, Britni je ove godine tražila od suda da on više ne bude njen staratelj i da se kontrola finansija i karijere vrati u njene ruke, piše Blic žena.

Fanovi Britni Spirs su mjesecima nagađali da je pjevačica slala kriptične poruke na Instagramu, tj. da je slala signale da joj je potrebna pomoć. Iako je demantovala ovakve tvrdnje, mnogi mediji, ali i poznate ličnosti tvrde da nešto nije u redu sa Britni Spirs.

Komičarka Vitni Kamings je nedavno prokomentarisala da Britni ne izgleda kao da joj je dobro.

– Počela sam da je pratim na Instagramu. Jezive su joj objave. Stalno ima tu razmazanu šminku, kad nešto priča kao da je već pripremila tekst koji će reći pred kamerom i objavljuje te jako čudne klipove iz neobičnog ugla. Malo se plašim kad je gledam. Ako joj sud dozvoli da kontrolliše svoj život, bojim se da će posljedice biti katastrofalne – rekla je Vitni.

Nekoliko nedjelja nakon što je komičarka komentarisala pjevačicu, Britni je objavila video koji je naišao na burne reakcije.

“Ona je drogirana. Zovite policiju”, “Isuse. Pomolimo se za nju”, “Britni, svi smo zbunjeni i osjećamo se neprijatno zbog tebe. Djevojko, je l ti dobro”, “Gospode bože gdje je njena porodica. Nije joj dobro i oni je puštaju da objavljuje ovakve stvari”, “Definitvno joj nije dobro”, pisali su u komentarima njenu pratioci.

Pojedinci sumnjaju da momak Britni Spirs, Sem Asgari, želi da iskoristi situaciju i da je on nagovara da traži kontrolu nad svojim finansijama i karijerom.

Danas objavljeno

Dokazano je da psi doprinose boljem emotivnom i mentalnom razvoju djece

D

Počela je sezona Strijelca koja donosi optimizam i promjene!

D

Održana dodjela American Music Awards, u fokusu nastup Jennifer Lopez i Malume

D

Ostavite komentar