Jana Milić: Žao mi je što nisam imala Zorana za prijatelja u momentu kada sam izgubila majku - BIGportal.ba
Ex Yu

Jana Milić: Žao mi je što nisam imala Zorana za prijatelja u momentu kada sam izgubila majku

Iako su se upoznali prije tri godine kad su počeli da snimaju seriju “Istine i laži”, glumci Jana Milić (37) i Zoran (38) Pajić izgradili su snažno prijateljstvo u kome međusobno dijele sreće i tuge i povjeravaju najveće tajne.

Prijatelji pričaju o svemu pa i o teškim trenucima u životu koji su, iako prošli, zauvek ostali deo njih.

Jana je u intervjuu za magazin “Gloria” priznala da bi volela da je momentu kada je izgubila najdraže biće u životu, svoju majku Danicu, imala Zorana kao prijatelja pored sebe.

– Nema teme o kojoj Zoran i ja nismo razgovarali. Još na početku našeg prijateljstva pričali smo šta je ko od nas preživeo. Ispričala sam mu o najbolnijem periodu u životu kada sam izgubila majku Danicu. Bila je profesorka srpskog jezika i književnosti. Preminula je 2005. godine od kancera, u vreme kada je trebalo da diplomiram. To je gubitak koji čovek nikada ne preboli, ali nauči da živi s njim, pogotovo kako postaje stariji. Dešavalo se da dođem na snimanje neraspložena i zato što naiđe taj period godine kada se sve to desilo i kada se probude sećanja, a da mi Zoran pruži prijateljsku utehu i podršku. Nekad je to bilo par reči, nekad zagrljaj, a nekada i samo pogled. Žao mi je što nisam imala Zorana za prijatelja u vreme kada se to dešavalo – iskrena je glumica.

Foto: ATA

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Peđa Medenica pao sa motora, svi nastupi otkazani

Vanja A

Sutra stiže novi mega hit: Milica Pavlović i Saša Matić su pjesmu čuvali godinu dana!

V.R.

Boban Rajović o problemima sa zakonom: Zatvor me je dosta naučio

V.R.

Ostavite komentar