Jana kupila stan od 300.000 evra: Pazarila dom od 120 kvadrata sa tri sobe i dvije veće terase - BIGportal.ba
Ex Yu

Jana kupila stan od 300.000 evra: Pazarila dom od 120 kvadrata sa tri sobe i dvije veće terase

Nameračili se: Pevačica i njen suprug Ivan Todorović već duže vreme su hteli da baš u novom luksuznom naselju kupe veću nekretninu, ali su tek pre desetak dana ispunili svoju želju Jana Todorović pridružila se ekipi kolega sa estrade koji su kupili stanove u Beogradu na vodi. Pevačica je, kako…

Nameračili se: Pevačica i njen suprug Ivan Todorović već duže vreme su hteli da baš u novom luksuznom naselju kupe veću nekretninu, ali su tek pre desetak dana ispunili svoju želju

Jana Todorović pridružila se ekipi kolega sa estrade koji su kupili stanove u Beogradu na vodi. Pevačica je, kako saznajemo, pazarila stan čija je vrednost 300.000 evra, u zgradi gde će joj komšija biti Radiša Trajković Đani.

Izvor blizak Jani ispričao nam je da su ona i njen suprug Ivan Todorović već duže vreme planirali da baš u novoizgrađenom luksuznom naselju kupe veći stan, ali nikako nisu uspevali u tome jer je potražnja velika. Prvobitno su želeli da kupe najveći stan u zgradi koja je prva završena, ali ih je preduhitrila Viki Miljković, koja je pored njega pazarila i još dva manja, plativši ih ukupno milion evra.

Todorovićima je nedavno, priča naš sagovornik, Đani predložio da pogledaju stanove u lameli u kojoj će on živeti, što su oni i uradili. Nedelju dana posla razgovora s kolegom Jana i njen muž su otišli na sastanak s prodavcima, pogledali ponudu i dogovorili se. Istog dana su potpisali ugovor, a već sledeće nedelje su isplatili 300.000 evra za svoj budući dom.

Cena stanova u toj zgradi je nešto niža od onih koje su prve izgrađene, ali to je neznatna razlika. Jana je kupila stan od 120 kvadrata, koji ima tri sobe i dve veće terase. Sada je na redu sređivanje novog životnog prostora jer pevačica i njen suprug planiraju da zidove oboje u druge tonove, a takođe žele i da preurede kuhinju i glavno kupatilo. Nameštaj će odabrati tek kada završni radovi budu gotovi i verovatno će im biti dostavljen iz inostranstva.

Pokušali smo da dobijemo Janin komentar, ali se juče nije javila na naš poziv.

Izvor: Kurir.rs / Ivan Ercegovčević / Foto:Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić)

Danas objavljeno

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Vanja A

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Ostavite komentar