Hrana i zdravlje

Jaja punjena parmezanom i pavlakom

Ukusna punjena jaja iz rerne

Sastojci:

– 6 jaja

– 60 g putera

– so, biber

– peršun

– 200 ml pavlake

– 50 g parmezana

Priprema:

Tvrdo kuvana jaja raseći po dužini na dva dela. Žumanca izvadite, izdrobite viljuškom i pomešajte sa puterom, solju i biberom i seckanim peršunom.

Ovom smesom puniti belanca. U podmazan sud poređajte jaja, a zatim prelijte pavlakom pomšanom sa rendanim parmezanom. Peći u rerni oko 20 minuta.

Prijatno!

Danas objavljeno

Kalcone sa sirom i pršutom

Zeljka

Prepoznajte negativne emocije: Bijes i nervoza mogu da stvore probleme sa ovim dijelom tijela

Zeljka

Zašto se javlja jutarnji zadah?

Zeljka

Ostavite komentar