"Ja u izolaciji u Tokiju, a Sonja u bolnici u Beogradu" - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

“Ja u izolaciji u Tokiju, a Sonja u bolnici u Beogradu”

Član veslačkog tima Srbije u Tokiju Miloš Vasič opisao je kroz šta su on i njegova supruga Sonja prošli zbog infekcije koroanvirusom.

Čim je sleteo u Tokio otkrio je da je pozitivan.

“Predugačkih 12 dana “u putu” do Tokija ali konačno stvari dolaze na planirano mesto. Veliki udarac pri sletanju 3.jula, moj test za koronu je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim(isto zatvoren na 14 dana), porodicu i ljude koji nas podržavaju”, počinje priču Vasič.

Da stvar bude gora, njegova supruga i reprezentativka u košarci Sonja Vasić je bila pozitivna u Srbiji.

“Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu… Ali eto, ne može se sve u životu kontrolisati. Toliko uloženog truda i rada, prevazidjenih prepreka, izvojenih pobeda, ispoštovanih protokola (vakcinisali se), ali na poslednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas. Najbitija stvar u tim danima bila je da smo mi pre svega zdravi i da sve prodje bez komplikacija. Nisam imao simptome,jedan dan temperaturu i to je sve sto me je zadesilo”, nastavlja.

Ističe da se sada oseća dobro,

“Dobio sam dozvolu posle obavljenih svih medicinskih pregleda i dobrih rezultata. Vratio sam se u trening odmah po izlasku iz karantina i pokušavamo da iskoristimo malo preostalog vremena da što bolje nastupimo na trkama. Veliko hvala Olimpijskom komitetu Srbije i ambasadi Srbije u Japanu za svu pomoć i podršku,mojoj porodici koja nije danima spavala,razmišljajući kako će sve da se završi i naravno svim ostalim ljudima koji su uvek uz nas i podržavaju nas”, zaključuje.

Danas objavljeno

Noris: Odluka je bila moja, razočaran sam

Vanja A

Šesti gol Vlahovića, Arnautović strelac u porazu Bolonje

Vanja A

Hamilton: Neizmjerno sam zahvalan, Lando je bio odličan

Vanja A

Ostavite komentar