J.Lo demantirala glasine o prekidu s Benom i otkrila detalje ljubavi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

J.Lo demantirala glasine o prekidu s Benom i otkrila detalje ljubavi

Za Jennifer Lopez može se reći da živi najbolji period života, latino diva ima mnogo razloga zbog kojih može biti zahvalna i vrlo sretna.

Od poslovnih uspjeha koje niže iz dana u dan, sada nam je priredila novu romantičnu komediju “Marry Me”, uz to ima dvoje sretne i zdrave djece – 13-godišnje blizance Maxa i Emme, a sreća ju prati i na ljubavnom planu.

– Nikad nisam bila bolje. Mislim da smo svi u vrlo divnom trenutku, kazala je 52-godišnja zvijezda u ekskluzivnom razgovoru za People. Ovo je prvi put da je glumica i pjevačica javno progovorila o obnovljenoj romansi s Benom Affleckom. Obnavljanje njihove veze, koja je zaludjela svijet još davnih dvijehiljaditih, vratila je vjeru u ljubav brojnim ljudima širom svijeta.

No akteri Bennifera ovog su puta oprezniji s otkrivanjem intime medijima te je ovo prvi put da je J. Lo progovorila o njima.

– Osjećam se tako sretnom, veselom i ponosnom što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu, kazala je Jennifer.

Par je hodao od 2002. do 2004., no nakon toga raskinuli su zaruke, da bi se ponovno povezali prošlog proljeća. Nakon što su iskrice ponovno počele frcati “malo su se bojali”, priznala je Lopez. Naiem, imali su na umu cirkus koji ih je okruživao prvi put.

– Prije nego smo objavili (svoju vezu), bili smo naivni i malo su nas zgazili, opisala je. No ovog puta, sve je drugačije.

– Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo djecu, jako smo svjesni oko tih stvari. Također smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divan period za sve nas, rekla je Jennifer. Dodala je da je vrlo sretna što je u vezi koja je puna ljubavi i radosti.

Naučili na greškama

Kao mladi holivudski par, svoja su lica gledali na naslovnicama tabloida konstantno, što je stvorilo ogroman pritisak i na kraju dovelo do ljubavnog kraha. No, gotovo dva desetljeća kasnije, stvari su ipak drugačije.

– Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno rijetko, dragocjeno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo, istaknula je.

Ben Affleck (49) sada joj je partner pun poštovanja, a taj je glumac proteklog perioda mnogo radio na sebi, da bi se poboljšao kao osoba, što se i vidi.

Jako sam ponosna na njega. Ponosna sam na muškarca koji je postao, što sam gledala izdaleka. Biti iskreni jedni s drugima, biti puni ljubavi, to je baza svega. Imam osjećaj da je sada u fazi života – kao što osjećam i za sebe – nakon učenja i spoznaje sebe, dođeš na mjesto gdje se osjećaš sretno i dobro s time tko si. Tako da možeš i biti u sretnoj, zdravoj vezi”, objasnila je Jennifer Lopez.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Zbog Depa se kupala u šampanjcu, vodila ljubav u 63 sobe hotela – danas ga brani pred cijelim svijetom(VIDEO)

Vanja A

Ovo je najbolji način za skladištenje vina

Vanja A

Snimka Brucea Willisa kako igra košarku u svom dvorištu oduševila obožavatelje

Vanja A

Ostavite komentar