Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“ - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“

Završetkom velike nagradne igre Mercatora „Uz Pika bonus proizvode do vrijedne nagrade“, izvučeni su i sretni dobitnici.

U nagradnoj igri koja je počela 29. jula i trajala do 23. septembra, svaki kupac koji je izvršio kupovinu najmanje jednog proizvoda sa oznakom Pika bonus uz Pika karticu, imao je pravo učešća, uz slanje SMS poruke sa brojem računa.

Veoma smo zadovoljni odzivom naših kupaca na Nagradnu igru, koju smo organizovali zajedno sa našim vjernim partnerom Pika karticom. Izvukli smo pet sretnih dobitnika vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru, a imena će nakon provjere podataka, biti objavljena na našoj web stranici www.mercator.ba. U ime kompanije Mercator BH čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima nagradne igre. Osim toga, svi kupci koji su izvršili kupovinu artikala sa Pika bonus oznakom nagrađeni su sa trostrukim bodovima na Pika kartici. – Izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH.

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji su proizvodi bili označeni na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus, su Ariel, Perwoll, Fabuloso, Somat, Naturella, Maggi i Haribo.

Danas objavljeno

NESTRO popust za regresirano gorivo!

Zeljka

Proljećni Addiko Red Week uz kredit bez troškova obrade i poklon do 500 KM

Zeljka

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo ostvarili uspješnu saradnju sa međunarodnim udruženjem „InHELP“

Zeljka

Ostavite komentar