IZVUČENI SREĆNI DOBITNICI MERCATOROVE NAGRADNE IGRE „MOJE BRENDOVE KUPUJ, PO EVROPI PUTUJ“ - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

IZVUČENI SREĆNI DOBITNICI MERCATOROVE NAGRADNE IGRE „MOJE BRENDOVE KUPUJ, PO EVROPI PUTUJ“

U subotu, 03.08. u Mercator centrima Ložionička Sarajevo i Borik Banja Luka, tačno u 12 sati, održano je javno izvlačenje srećnih dobitnika nagradne igre „Moje brendove kupuj, po Evropi putuj“. Nagradno izvlačenje je nadgledano od strane tročlane komisije. Mercator je za najsretnije učesnike pripremio čak deset putovanja za dvoje na…

U subotu, 03.08. u Mercator centrima Ložionička Sarajevo i Borik Banja Luka, tačno u 12 sati, održano je javno izvlačenje srećnih dobitnika nagradne igre „Moje brendove kupuj, po Evropi putuj“. Nagradno izvlačenje je nadgledano od strane tročlane komisije.

Mercator je za najsretnije učesnike pripremio čak deset putovanja za dvoje na prekrasne destinacije Turske, Španije i Italije.

Putovanje u Tursku za dvije osobe osvojila su četiri učesnika: Selma Delić iz Vogošće, Milka Gligorević iz Brčkog, Dževida Hadžić iz Sarajeva i Mile Mudrinić iz Banja Luke.

Putovanje u Španiju za dvije osobe osvojila su tri učesnika: Enis Bajramović iz Hrasnice, Alma Čokić iz Tuzle te Mara Gojić iz Banja Luke, dok su putovanje u Italiju za dvije osobe osvojili Malik Hodžić iz Visokog, Rebeka Abdagić iz Sarajeva i Rade Lakić iz Banja Luke.

Nagradna igra „Moje brendove kupuj, po Evropi putuj“ trajala je u periodu od 06. juna do 31. jula, a učestvovati su mogli svi kupci koji su u svim Mercatorovim prodajnim objektima kupili bar jedan artikal sa oznakom „Moji brendovi“ uz račun veći od 30 KM.

Mercator je ovom prilikom podržao domaće i regionalne brendove, a uz sve to svoje kupce je nagradio vrijednim nagradama.

I ovom prilikom, kompanija Mercator čestita svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama.

Vaš Mercator

Danas objavljeno

Izrada Web Sajtova – SEO, Web Dizajn & Optimizacija stranica

Igor Mudrinić

Tvorac slogana koji je “zapalio mreže” za BIZLife: Valjda je to SVETI GRAL marketing

D

Addiko gotovinski krediti bez troškova obrade i u januaru 2021.

D

Ostavite komentar