Izvučeni srećni dobitnici glavnih nagrada - stan u centru Banjaluke i automobil “Audi A3” - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Izvučeni srećni dobitnici glavnih nagrada – stan u centru Banjaluke i automobil “Audi A3”

Veliko finale nagradne igre Banjalučke pivare pod nazivom “Nektar u ruke, za srećne trenutke” održano je večeras, 07. septembra u programu uživo na kanalu RTRS sa početkom u 18.20 časova.

Glavna nagrada stan u centru Banjaluke otišla je ruke Trivičević Radivoja iz Priječana, dok je nagrada automobil “Audi A3” otišao u ruke Zmijanjac Olivera  iz Prijedora.

Iz Banjalučke pivare, ne kriju oduševljenje odzivom na ovu nagradnu igru:

“Pristiglo nam je rekordnih 300.000 koverata, i preko milion i 300 hiljada kodova, a glavne nagrade su stan u centru Banjaluke i “Audi A3”. Svaki dan smo dijelili i karte za Nektar OK FEST koji se održava na Tjentištu, stolove za stoni fudbal i vaučere za gorivo. Pored toga, svake sedmice je i jedan srećni dobitnik dobio LG TV, a „najvrijedniji“ učesnici koji su tokom juna, jula i avgusta skupili najviše kodova – dobili su iPhone 13, “ poručili su iz Banjalučke pivare.

Podsjećamo da je za  učešće u izvlačenju glavnih nagrada “Nektar u ruke, za srećne trenutke” bilopotrebno sakupiti deset crvenih promo Nektar čepova sa boca ili crvenih promo Nektar otvarača limenki ili crvenih plastičnih čepova označenih za nagradnu igru. Nakon toga, čepove i/ili otvarače je bilo potrebno poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona ) na adresu: Banjalučka pivara d.o.o., Slatinska 8, 78000 Banjaluka sa naznakom “Za nagradnu igru – Nektar u ruke, za srećne trenutke”. Kada su u pitanju dnevne i sedmične nagrade, za učestvovanje je bilo potrebno pronaći jedinstven alfanumerički kod ispod promo čepova ili otvarača, označenih za nagradnu igru, i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili na Nektar Viber chat: https://chats.viber.com/blpivara.

 Tokom trajanja nagradne igre, spisak dobitnika dnevnih i sedmičnih nagrada objavljivao se na sajtu:  www.nektarpivo.com. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri “Nektar u ruke, za srećne trenutke svi zainteresovani  mogu pronaći na sajtu www.nektarpivo.com.

Danas objavljeno

Gotovinski krediti Nove banke sa fiksnom kamatnom stopom

Vanja A

UniCredit u BiH i partneri obezbijedili popuste za ljepše i toplije praznike

Vanja A

NEKTAR DOVODI KATAR U BORIK!

Vanja A

Ostavite komentar