Izvučeni dobitnici tri crvena “poršea” - BIGportal.ba
Banja Luka

Izvučeni dobitnici tri crvena “poršea”

 U finalu nagradne igre “10 ‘ladnih nektara” Banjalučke pivare večeras su izvučeni dobitnici vrijednih nagrada, tri crvena “poršea” koje će odvesti Dražen Maletić iz Gradiške, Aleksandar Radonjić iz Prijedora i Mirnes Jakupović. PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković istakla je pred početak finala najveće nagradne igre da je na adresu…

 U finalu nagradne igre “10 ‘ladnih nektara” Banjalučke pivare večeras su izvučeni dobitnici vrijednih nagrada, tri crvena “poršea” koje će odvesti Dražen Maletić iz Gradiške, Aleksandar Radonjić iz Prijedora i Mirnes Jakupović.

PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković istakla je pred početak finala najveće nagradne igre da je na adresu pivare stiglo više od 300.000 koverata.

– Za učešće u nagradnoj igri trebalo je sakupiti deset crvenih čepova sa boca Nektar piva ili deset otvarača sa limenki i poslati u koverti na adresu Banjalčke pivare – rekla je Stanivukovićeva. Dodala je da je za 90 dana koliko je trajala nagradna igra, izvučeno 270 dnevih nagrada.

Hiljade okupljenih građana na banjalučkom Trgu Krajine tokom večeri zabavljaće jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Lepa Brena.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 29.10.2021. godine

Vanja A

Prijedlozi za “Banjalučku zimu” do 5. novembra

M.

Vlada veliko interesovanje: Zahtjev za podršku Grada predalo više od 450 porodilja

M.

Ostavite komentar