Izvučeni dobitinici nagradne igre kompanije "Pionir" - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Izvučeni dobitinici nagradne igre kompanije “Pionir”

I ove godine Pionir je nagradio svoje vjerne potrošače velikom nagradnom igrom “Pionir volimo, auto osvojimo!”, gdje su glavne nagrade bila dva putnička automobila Hyundai i20.

U ostalih 134 nagrada dodeljuje se najsretnijima: Zimovanja na Zlatiboru u Grand hotelu Tornik 5*, Wellness vikendi u Vrnjačkoj banji u Hotelu Slatina 4*, Alfa plam šporeti, aspiratori I rešoi, kao I Pionir slatki paketi. Najsretnije među više hiljada potrošača koji su pristupili velikoj Pionirovoj nagradnoj igri bile su dvije dame: Erna Imamović iz Lukavca I Bogdana Bodiroga iz Zvornika, one su osvojile putničke automobile. Ključevi su im uručeni 26.12.2019.u Sarajevu. Omiljeni Pionirov slatkiš objema dobitnicama su Pionirove Minjon kocke koje, kako kažu, najradije jedu, ali I poklanjaju.

Nagradnu igru Pionir je istovremeno organizovao I u Crnoj Gori I Srbiji sa isto tako vrijednim nagradnim fondom.  Od marketing tima Pionira saznali smo I sljedeće: “Veliki odziv I sjajne reakcije potrošača, komentari oduševljenja koji su nam stizali iz dana u dan, velika su nam satisfakcija za naporan rad koji ulažemo svakog dana, a I pokazatelj da smo I dalje na pravom putu, na kom smo već više od sto godina, a to je put kvaliteta, kako u sirovinama, tako I u tehnologiji I proizvodnim procesima. Pionir će sigurno nastaviti tradiciju darivanja svojih potrošača, a na koji ćemo način to uraditi sledeće godine, neka za sad ostane naša slatka tajna.”

Danas objavljeno

MI-BOSPO i ove godine oktobar boji u roze, pružajući najbolju podršku klijenticama

Zeljka

OTVOREN KONKURS ZA ŠESTU BANJALUČKU GITARIJADU

Zeljka

DAMASKNA RUŽA u Banjaluci 23. oktobra

Zeljka

Ostavite komentar