PR Oglasi

IZVUČENA GLAVNA NAGRADA VELIKE NAGRADNE IGRE MERCATORA „MOJE BRENDOVE POTRAŽI, ZA NOVU TOYOTU U GARAŽI“

U prisustvu velikog broja naših kupaca i posjetioca Mercator centra Ložionička u Sarajevu, izvučena je glavna nagrada Velike nagradne igre Mercatora – Toyota Corolla.

Sretna dobitnica koja će Novogodišnje praznike dočekati sa izvrsnim novim automobilom je Nađa Efović,  iz Sarajeva.

Velika nagradna igra Mercatora „Moje brendove potraži za novu Toyotu u garaži“ je trajala od 24.10.2019.g. na teriroriji cijele Bosne i Hercegovine i završena je danas finalnim izvlačenjem. Naše vjerne kupce u Mercator centrima u Sarajevu i Banja Luci smo još 21.12. obradovali mnogobrojnim vrijednim nagradama, a po deset najsretnijih je otišlo kući sa novim Samsung Televizorom, veš mašinom Candy, mobitelom Samsung Galaxy A70 i frižiderom Candy.

U Nagradnoj igri su učestvovali svi kupci koji su u svim Mercatorovim prodajnim objektima kupili bar jedan artikl sa oznakom „Moji brendovi“ uz račun veći od 30 KM. Mercator je ovom prilikom podržao domaće i regionalne brendove, a uz sve to svoje kupce je nagradio vrijednim nagradama. I ovom prilikom, kompanija Mercator čestita svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama i želi sretnu i uspješnu 2020. godinu.

Slične objave

MIKROFIN VJERAN SVOJOJ DRUŠTVENO ODGOVORNOJ MISIJI

Z.K

FASHION&FRIENDS: POVRATAK LEGENDARNE LJUBAVNE PRIČE OVE JESENI

J K

Veze koje traju u mjesecu darivanja

Z.K

Ostavite komentar