8. Novembra 2021.

Izvršni direktor kompanije potvrdio lansiranje Motorola Edge X

Big Portal

 Predstojeći pametni telefon je nagovestio izvršni direktor kompanije Lenovo koji nije otkrio mnogo o njemu. Tehnološki gigant je u avgustu lansirao Motorola Edge S Pro i Motorola Edge Lite u Kini, koje su bile rebrendirane verzije Motorola Edge 20 Pro i Motorola Edge 20. Spekuliše se da će Motorola Edge X biti premium pametni telefon u Edge liniji.

Prema objavi na Weibo-u Chen Jin-a, generalnog direktora Lenovo Mobile Business Group-a, Motorola planira da lansira novi pametni telefon — Motorola Edge X. Post ne otkriva mnogo informacija o pametnom telefonu, ali, kao što je gore pomenuto, jeste se spekulisalo da je to novi premium pametni telefon. Za isti se takođe kaže da je pametni telefon orijentisan na igre. Jin je podelio tizer predstojećeg pametnog telefona sa sloganom — „Moto Edge X je beskrajno moćan i pun očekivanja“.

Motorola je lansirala Motorola Edge S Pro i Motorola Edge Lite u Kini u avgustu. Oba pametna telefona su rebrendirane verzije Motorola Edge 20 Pro i Motorola Edge 20.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare