1. Oktobra 2019.

Izvještaji protiv četiri lica zbog oružja

Big Portal

Akcija je izvedena u vezi sa sprečavanjem nelegalnih migracija, nezakonitog lova, kao i sa suzbijanjem i sprečavanjem nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Protiv pomenute četvorke dokumentuje se izvještaj za počinjena krivična djela nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija, ali se oni ne dovode u vezu sa drugim krivičnim djelima.

U saopštenju Policijske uprave Trebinje potvrđeno je da je u akciji “Zelengora 2019”, koja je trajala od početka do kraja septembra, policija pretresla četiri lokacije, saslu-šala četiri lica u svojstvu osumnjičenih te tom prilikom pronašla i oduzela određenu količinu oružja i municije, kao i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, ali je pronađeno i 29 migranata.

“Migranti su pronađeni u nekoliko odvojenih grupica tokom trajanja akcije i ne dovode se u vezu sa pomenuta četiri lica, a budući da za njih postoji osnov sumnje da su ilegalno prešli granicu sa susjednom državom, predati su Službi za poslove sa strancima Trebinje”, kažu u Policijskoj upravi Trebinje.

(Nezavisne)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare