Izveštaji sugerišu da Samsung Galaxy S22 vjerovatno neće imati Time-of-Flight (ToF) kameru - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Izveštaji sugerišu da Samsung Galaxy S22 vjerovatno neće imati Time-of-Flight (ToF) kameru

Prema navodima južnokorejskih medija, sistem kamera na poleđini Samsung Galaxy S22 telefona najverovatnije neće imati Time-of-Flight (ToF) senzor.

ToF senzor računa količinu vremena koje je odbijenom zraku svetlosti potrebno da dođe do senzora, a ovo pomaže kod 3D mapiranja za portret fotografije i prepoznavanje lica.

Pomenuti senzor imaju Galaxy S10 5G, Note10+ i prošlogodišnja S20 serija, ali je izostao sa Note 20 i Galaxy S21 linije i izgleda da ga neće biti ni na Galaxy S22 modelima.

Samsung, prema svemu sudeći, smatra da kompanijinim premijum telefonima nije potreban ToF senzor, jer u ovom trenutku nema bitnu svrhu. Senzor bi se mogao vratiti kada AR i VR aplikacije postanu popularnije.

Izveštaji sugerišu da Samsung Galaxy S22 verovatno neće imati Time-of-Flight (ToF) kameru

Izuzev izostavljanja ToF senzora, gotovo ništa drugo nije poznato o Galaxy S22 seriji. Telefoni će najverovatnije biti predstavljeni tokom prvog tromesečja 2022. godine.

Serija bi mogla koristiti Exynos procesor, zasnovan na AMD arhitekturi. Samsung se nedavno udružio sa japanskom kompanijom Olympus i ostaje da se vidi da li će Galaxy S22 serija koristiti Olympus brendirani sistem kamera.

Izvor: Phone Arena

Danas objavljeno

Twitter objavio mogućnost da zarađujete novac od Tweet-ova uz “Tip Jar”

Zeljka

Sony priznaje da će možda morati da redizajnira PS5

Zeljka

World of Warcraft: Burning Crusade Classic ekspanzija biće lansirana 1. juna

Vanja A

Ostavite komentar