Izveštaj iz studija: Cyberpunk 2077 nije trebalo da izađe 2020. godine - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Izveštaj iz studija: Cyberpunk 2077 nije trebalo da izađe 2020. godine

Drama zvana Cyberpunk 2077 se nastavlja. Nakon što je vođa studija CD Projekt Red izašao u javnost sa izvinjenjem i planom za buduće ispravke, pojavio se novi izveštaj koji otkriva da se iza zatvorenih vrata pre izlaska odigravala skroz drugačija situacija.

Kako navodi Džejson Šrir za Bloomberg, razvoj Cyberpunk 2077 je bio u dosta većim problemima nego što se ranije znalo, i video-igra ni pored odlaganja nije mogla biti završena na vreme.

Zaposleni unutar studija su otkrili da je rad na Cyberpunk 2077 izgledalo kao “upravljanje vozom ispred kojeg se istovremeno posavljaju šine”. Sami developeri nisu verovali da je video-igra spremna za 2020. godinu, već su očekivali da će u potpunosti spremna biti tek 2022, odnosno 2 godine kasnije.

U izveštaju se navodi i da je prikazani demo iz 2018. godine gotovo u potpunosti lažiran, jer u tom periodu gejmplej sistemi još nisu bili završeni, a mnoge stvari prikazane u tom video-snimku nisu prisutne u finalnoj verziji. Izveštaj uključuje brojne anonimne developere koji su podelili kako je izgledao proces razvoja.

Sa druge strane, Adam Badovski nije ostao bez odgovora, već je otkrio da je izveštaj zapravo potpuno netačan, pošto su u njemu učestvovali i bivši zaposleni. Badovski je po pitanju lažiranog gejmpleja iz 2018. godine izjavio da je finalna verzija dosta bolja i potpunija od njega, prenosi play.co.rs.

Kome verovati – još uvek nije jasno. Drama će se garantovano dalje razvijati, barem do nadolazećih ispravki.

Danas objavljeno

Vrijednost ransomware “industrije” se mjeri u milijardama dolara

V.R.

Samsung 980 je pristupačni PCIe Gen 3.0 M.2 SSD

V.R.

Apple za narednu godinu sprema 10.9-inčni OLED iPad Pro i OLED Macbook Pro?

Zeljka

Ostavite komentar