Izraz "mega pinta crnog vina" Džonija Depa sa suđenja postao viralan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Izraz “mega pinta crnog vina” Džonija Depa sa suđenja postao viralan

Tokom suđenja za klevetu Džonija Depa protiv Amber Herd, glumica je dostavila snimak Depa kako razbija kuhinju u svojoj kući u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji, dok je bivši par bio u braku.

Video je pušten u sudnici u Virdžiniji, a Herdova je zatvorila oči na početku emitovanja snimka, koji je bio deo Depovog ispitivanja od strane advokata Amber Herd na kraju druge nedelje suđenja.

Na snimku se čulo kako Dep viče psujući, a zatim i kako neko udara u zid. Potom se Herdova obratila Depu: “Sve što sam uradila je da sam se izvinila. Da li ti se nešto desilo? Ne mislim tako. Popio si sve ovo jutros? Razbijaš s***”.

Depa je njen advokat pitao da li je popio “mega pintu crnog vina”, na šta mu je glumac rekao da je sebi natočio “veliku čašu vina”, dodavši: “Smatrao sam da je to neophodno”.

Uprkos teškom trenutku sudskog postupka, izraz “mega-pinta vina” je postao izvor internet mimova, dok je audio snimak Depovog odgovora postao viralan na TikToku. “Ako ‘mega pinta vina’ ne bude na meniju branča do ove nedelje, mi smo propali kao društvo. #megapintofvine #DeppvHeard”, piše u jednom tvitu.

Danas objavljeno

Momenat koji su svi čekali – Kejt Mos na suđenju decenije

Zeljka

Milanče iz “Otvorenih vrata”, koji se prije 26 godina zamonašio, sada postao episkop

Zeljka

Fantomski zvukovi: Šta se skriva na dnu italijanskog jezera?

Zeljka

Ostavite komentar