1. Augusta 2020.

Izolacija sa stilom: Holivudske zvijezde na privatnim ostrvima

Big Portal

Naime, usled pandemije koronavirusa u svetu, Svetska zdravstvena organizacija apelovala je na građane da što više vremena provode u samoizolaciji i na taj način redukuju širenje zaraze.

Razmišljajući o tome gde se velike holivudske zvezde mogu izolovati i skloniti od pandemije, inostrani mediji napravili su listu privatnih ostrva koje poseduju glumci i pevačice poput Džonija Depa, Šakire, Mel Gibson itd.

Prema njihovom spisku, navede zvezde potrošile su čitavo bogatstvo na kupovinu ostrva koje su posetile tek nekoliko puta u životu.

Tako je na primer, Džoni Dep sebi obezbedio privatno ostrvo na Bahamima, tačnije minijaturno ostrvo po imenu “Little Hall’s Pond Cay”. On ga je kupio još 2004. godine, a platio ga je 3,6 miliona dolara.

Do sada je nekoliko puta posetio ovu destinaciju, a inostrani mediji prenose da je svaki put tamo odlazio privatnom jahtom dugom 46 metara.

U neposrednoj blizini ostrva “Little Hall’s Pond Cay”, glumac Nikolas Kejdž kupio je malo ostrvo “Leaf Cay”. On je još ranije posedovao kuću na Bahamima, a pomenuto ostrvo platio je 2 i po miliona evra.

Foto: EPA/YURI KOCHETKOV

Pored njih dvojice, glumac Mel Gibson, koji inače važi za jednog od najbogatijih ljudi u Holivudu, pre petnaest godina takođe je kupio  ostrvo “Mago” dužine oko pet hiljada hektara. Ostrvo je tada platio petnaest miliona dolara.

I kolumbijska pop zvezda Šakira, kupila je ostrvo “Bonds Cay” na Bahamima, zajedno sa Rodžerom Vatersom, frontmenom benda Pink Floyd i španskom pop pevačicom Alehandrom Sanzom. Oni su ovo ostrvo zajedno platili četrnaest miliona dolara.

Edi Marfi je takođe 2007. godine kupio malo ostrvo “Rooster Cay” na Bahamima koje je platio trinaest i po miliona dolara.

Lista javnih ličnosti se niže u nedogled, a na njoj se nalazi i pevačica Selin Dion, kao i Pamela Andreson, ali i Dejvid Koperfild i Riki Martin.

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare