Izgleda da OnePlus i OPPO još uvijek nisu spremni da svoja dva OS-a spoje u jedan, novi operativni sistem - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Izgleda da OnePlus i OPPO još uvijek nisu spremni da svoja dva OS-a spoje u jedan, novi operativni sistem

U slučaju da niste znali, OnePlus i Oppo su zapravo pod istom matičnom kompanijom, BBK Electronics, pa kada je prošle godine objavljeno da će OnePlus i Oppo spojiti svoj softver zajedno za ujedinjeni OS za pametne telefone, to je imalo smisla jer obe kompanije bi mogle da udruže svoje resurse umesto da rade odvojeno.

Za one koji su možda bili željni da vide kako će to izgledati, izgleda da ćemo možda morati još malo da sačekamo. To je zato što je u iznenađujućoj najavi na forumima OnePlus-a, kompanija zapravo predstavila sledeću veliku iteraciju u svom OxygenOS softveru, koji će nazvati OxygenOS 13 (verovatno zasnovan na Androidu 13).

Kažemo da je iznenađujuće jer smo s obzirom na prošlogodišnju najavu mislili da su OnePlus i Oppo već spojili svoj softver ili su u procesu, tako da je činjenica da OnePlus napreduje sa OxygenOS 13 pomalo čudna. Sasvim je moguće da će možda OxygenOS biti ujedinjeni OS, ali ćemo morati da sačekamo i vidimo.

OnePlus navodi da će biti domaćin događaja 28. februara na kojem će izneti i više informacija o OxygenOS 13, tako da izgleda da ćemo morati da sačekamo do tada da saznamo više o planovima kompanije, piše Phandroid.

Benchmark.

Danas objavljeno

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham stigao u Evropu

Zeljka

WhatsApp počeo uvoditi 3D avatare

Zeljka

Globalna proizvodnja pametnih telefona pala za 11% u Q3 2022. godine

Zeljka

Ostavite komentar