Izgleda da će Samsung održati Galaxy Unpacked 2022 događaj 8. februara - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Izgleda da će Samsung održati Galaxy Unpacked 2022 događaj 8. februara

Samsung bi mogao da predstavi svoj dugo očekivani Galaxy S22 na događaju Unpacked 8. februara, navodi južnokorejski Digital Daily.

Potvrdili smo da će događaj biti održan 8. februara i razgovaramo o vremenu za slanje pozivnica krajem januara“, rekao je zvaničnik kompanije Samsung Electronics za sajt. Prednarudžbe će navodno biti objavljene sledećeg dana, 9. februara, a isporuka počinje 24. februara.

Samsung će verovatno predstaviti tri telefona, modele Galaxy S22, S22 Plus i S22 Ultra. Prema nekim od mnogih glasina koje postoje, sva tri uređaja će imati veoma svetle ekrane. U međuvremenu, kamera Galaxy S22 Ultra će ponuditi ono što Samsung naziva „Super Clear Lens“.

Primarni čip bi mogao biti Qualcommov Snapdragon 8 Gen 1, koji je navodno proizveden u Samsungovim pogonima. Uređaji van SAD mogli bi se isporučivati sa Samsungovim Exynos 2200 čipom koji koristi GPU baziran na AMD-ovoj RDNA 2 arhitekturi i koji bi mogao da podrži Ray tracing. Brojne slike uređaja su se već pojavile, uključujući i render Galaxy S22 Ultra.

Benchmark.

Danas objavljeno

Apple sprema gomilu novih uređaja za ovu jesen

Zeljka

Huawei ima novog aduta u srednjem segmentu tržišta telefona

Zeljka

Listom najprodavanijih telefona dominiraju dva proizvođača

Vanja A

Ostavite komentar