Izdato naređenje - u mobilnom telefonu su dokazi? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Izdato naređenje – u mobilnom telefonu su dokazi?

Samo dve nedelje nakon što je Alek Boldvin dao intervju u kom je tvrdio da nije odgovoran za ubistvo Haline Hačins, izdato je naređenje da se prati celokupna elektronska komunikacija glumca.

Kako se navodi, sud u državi Novi Meksiko, u kojoj je sniman film “Rust” naredio je da se dobije pristup glumčevom telefonu, odnosno privatnim porukama sa neimenovanom osobom.

Američki mediji pretpostavljaju da će se na ovaj način dobiti uvid u dešavanja tog dana kada je Boldvin slučajno usmrtio koleginicu.

“Možda postoje određeni dokazi na mobilnom telefonu. Pojedinci su ih koristili tokom i/ili nakon zločina. Postoji nekoliko e-mailova i poruka poslatih i primljenih u vezi s filmskom produkcijom “Rusta” tokom policijskih intervjua”, navodi se u dokumentu, a prenosi BBC.

Podsetimo, ubistvo se desilo 22. oktobra kada je Alek slučajno opalio iz pištolja u kom su se nalazili pravi meci. Tom prilikom je pogodio još jednog radnika na filmu, ali srećom on je preživeo.

Boldvin je u intervjuu koji je dao nakon tragičnog događaja tvrdio da ipak nije povukao obarač, što je dodatno zbunilo javnost.

Optužica protiv njega za sada nije podignuta.

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar