Izbačena pjevačica o "Grandu" i Saši Popoviću: "Neću zaboraviti..." - BIGportal.ba
Ex Yu

Izbačena pjevačica o “Grandu” i Saši Popoviću: “Neću zaboraviti…”

Pevačica Milena Ćeranić već godinama nije deo “Grand” produkcije, u kojoj je počela karijeru, a sada je progovorila o odnosu sa Sašom Popovićem.

Milena je izbačena iz “Granda” nakon učešća u rijalitiju “Farma”, a kako kaže, sada je u dobrim odnosima sa Sašom, iako nije želela da gostuje u “Grandovim” emisijama.

– Saša i ja smo u super odnosima, oni su me zvali da gostujem u njihovim emisijama i da budem opet deo te produkcije, ali ja sam isključiva i neću zaboraviti kada su mi okrenuli leđa. Mi smo u korektnim odnosima, ali nema potrebe da plivam u toj bari, gde su me povukli na dno, a ja sam lepo isplivala u neku drugu, lepu i bistru reku – rekla je pevačica za “Alo”.

Ona je dodala i da ne bi imala problem sa tim da Sašu pita za savet oko nekog poslovnog poduhvata.

– Naravno, zašto da ne?! On je mag kada je posao u pitanju, a da nije takav, ne bi došao do mesta na kojem je danas. On je genijalac, znao je da radi sve, od zakivanja eksera pa do najvećih stvari koje rade direktori – istakla je Milena.

Danas objavljeno

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Željko Vasić “otvara” kafanu: Na repertoaru od Stinga do Silvane!

Vanja A

Ostavite komentar