Izabrana zamjena: Goca Tržan se povukla sa takmičenja za predstavnika na Evroviziji - BIGportal.ba
Ex Yu

Izabrana zamjena: Goca Tržan se povukla sa takmičenja za predstavnika na Evroviziji

Pjevačica Goca Tržan otkazala je učešće na ovogodišnjem festivalu “Pjesma za Evroviziju 22”, na kom će biti izabran predstavnik Srbije za Evroviziju koja se ove godine održava u Italiji, u Torinu.

Goca Tržan iz zdravstvenih razloga neće učestvovati na festivalu, saopštio je RTS.

Goca je trebalo da nastupi sa pjesmom “Fitilj”.

Njeno mjesto zauzeće CHEGI & Braća Bluz Bend sa pjesmom “Djevojko sa plamenom u očima” i oni će nastupiti u drugom polufinalu, 4. marta, pod rednim brojem 6.

CHEGI & Braća Bluz Bend dobili su pravo da učestvuju u glavnom izboru za pjesmu koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije kao izvođači koji su bili sljedeći na listi po ocjenama selekcione komisije Radio-televizije Srbije.

U skladu sa pravilnikom takmičenja, Radio-televizija Srbije i autori kompozicije imaju pravo da u slučaju bilo kakvih problema oko izvođenja kompozicije ili nastupa izvođača odaberu drugog izvođača takmičarske kompozicije.

Na festivalu koji se ove godine zove “Pjesma za Evroviziju 22” kartu za Torino, u kojem se održava ovogodišnja “Pjesma Evrovizije”, pokušaće da dobije 36 takmičara. Dva polufinala biće održana 3. i 4. marta, a finale je zakazano za 5. mart, prenosi srpskainfo.

B92.

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobjedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar