Iza Petrove otmice stoje njegovi drugovi - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Iza Petrove otmice stoje njegovi drugovi

Dječak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove je od sinoć je napokon na bezbjednom, 20 sati nakon što je porodica strahovala šta će se desiti sa njihovim sinom.

Kada je Petar izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga vidjeli.

– Dijete ima povrede na licu, ima i na tijelu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigdje isječen – rekla je za Telegraf porodica dječaka.

Međutim, na svu sreću, dječaka niko nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti. Tada je pokušao da pobjegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli.

Na dječakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih, a Petra spasila.

Kako Telegraf piše, dječak ne poznaje otmičare, ne zna ko su.

– Kada su ga dovezli sinoć u policijsku stanicu Petar nije bio uplašen. Otmičare nije prepoznao, zaista ne zna ko su – rekli su nam članovi njegove porodice.

Da podsjetimo, dječak je viđen poslednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Prije nestanka je poslao poruke bratu.

Petar je, prema riječima njegovog oca, neposredno prije no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je uslijedio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, pred sam prekid tog poziva, dječak je izgovorio: “Skidajte mi povez s očiju”.

Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

Kako Blic nezvanično saznaje, smatra se da iza otmice stoje njegovi drugovi koji su ga ucijenili i da je on postao njihov dužnik.

Njegovi prijatelji znali su da je Petar iz najimućnije porodice, te su se tako dosjetili i skovali plan otmice.

(Blic)

Danas objavljeno

Podrška Đokoviću iz Srbije, zasijala kula Beograd

M.

SAD: Zbog zimske oluje otkazano preko 2.700 letova

M.

Srbija: Završeno glasanje na referendumu

M.

Ostavite komentar