27. Decembra 2020.

Iz Zoom-a obećavaju: Neće biti problema za Božić i Novu godinu

Big Portal

Zoom je u decembru 2019. godine imao deset miliona korisnika, a u aprilu 2020. taj broj je skočio na 300 miliona.

Zbog restriktivnih mera u brojnim zemljama sveta neće biti dozvoljeno okupljanje familija po kućama tokom Božića i Nove godine, pa će brojni korisnici ove aplikacije iskoristiti mogućnost da preko video poziva razgovaraju simultano sa više osoba.

Postavilo se i pitanje – zbog velike navale korisnika koji budu želeli da se vide putem video linka – da li će aplikacija tehnički moći da izdrži toliku navalu korisnika u Evropi i SAD ođednom.

“Kovid 19 je promenio naš still života, način rada i proslava u 2020. godini. Kao i sve, ni praznici ne izgledaju više isto”, piše u blogu ove kompanije, prenosi londonski Independent.

Iz kompanije sa sedištem u američkom San Hozeu navode da neće biti nikakvih problema da svi koji žele da se vide na daljinu, koriste njihovu aplikaciju.

“Koji god da je praznik u pitanu, povezivanje ljudi širom sveta neće biti teško. Funkcionišemo na globalnom nivou, imamo centre podataka širom sveta, pružamo značajnu kontrolu i fleksibilnost kada je u pitanju pružanje audio i video usluga”, rekli su iz Zoom-a za Independent.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare