IZ STANA SE ČULO ZAPOMAGANJE : Uznemirujući slučaj iz Banjaluke uskoro bi mogao da dobije EPILOG - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

IZ STANA SE ČULO ZAPOMAGANJE : Uznemirujući slučaj iz Banjaluke uskoro bi mogao da dobije EPILOG

Uznemirujući slučaj u banjalučkom naselju Obilićevo koji je prošle sedmice uznemirio javnost uskoro bi mogao dobiti epilog.
Naime, iz Policijske uprave Banjaluka navode da je saslušan osumnjičeni koji se tereti da je sugrađanina držao protiv njegove volje u stanu.

– Dežurni tužilac okvalifikovao je slučaj kao krivično djelo protvipravno lišenje slobode – objasnili su u PU Banjaluka.

Dodaju da je rad na kompletiranju predmeta u toku, nakon čega će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Podsjetimo, u petak poslijepodne odvijala se prava drama u banjalučkom naselju Obilićevo, kada su građani prvo čuli jezivo zapomaganje i dozivanje u pomoć u jednoj zgradi.

Niko nije ni slutio da je zapomaganje dolazilo od mladića koji je danima bio zatočen u stanu i to od strane sugrađanina koji je od ranije poznat policiji.

– U posljepodnevnim časovima sam prvo čuo jezivo zapomaganje u pomoć, a ubrzo i galamu koja je dolazila iz zgrade. Ovo se više izdržati ne može jer se radi o mladićima koji su poznati kao uživaoci droga. Policija zna sve, ali ne znam zašto dozvoljavaju da ovakve stvari eskaliraju – ispričao je ranije Banjalučanin za Srpskainfo, a koji je želio ostati anoniman.

Prema izjavama sagovornika sve je kulminiralo kada je mladić sa sjekirom u ruci došao u zgradu da oslobodi svog brata.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Nova pravila za ulazak u Njemačku

M.

Kina upozorila: “Pomno vas pratimo”

M.

Vučić najavio diplomatsku akciju, prvo sastanak sa Dodikom a potom i sa Bakirom

M.

Ostavite komentar