Iz Laktaša CIA i engleska tajna služba rušili režim Slobodana Miloševića - BIGportal.ba
Region Vijesti

Iz Laktaša CIA i engleska tajna služba rušili režim Slobodana Miloševića

U knjizi “Igra senki”, engleski novinar Tim Maršal navodi da su dan ranije, uoči 5. oktobra, na sastanku u Laktašima, pripadnici CIE i engleske tajne službe, koje je obezbeđivao SAS dobili uveravanja da se Vojska Jugoslavije neće mešati odnosno da neće štititi režim i ustavni poredak. Ovo se navodi u kolumni, povodom 5. oktobra kada je srušen režim Slobodana Miloševića.

Ta ogromna kotrljajuća energija koncentrisane mase na ulicama Beograda osmišljena je kao dekor ili paravan iza kog će se dezorjentisani šizofreničar transformisati u autističnog kleptomana

Petog oktobra pred Saveznom skupštinom u kojoj je Izborna komisija deponovala ili izložila izborni ili dokazni materijal, nalazilo se dvadesetak saveznih policajaca, pretežno čuvara rezidencionalnih objekata, ne opremljenih i neobučenih za adekvatan odgovor demonstrantima.

Radio televiziju Srbije koju su prilikom ranijih demonstracija opasivali kordoni specijalnih snaga policije, petog oktobra čuvala je formacija jednog voda ili tridesetak policajaca. Ovi podaci samo potvrđuju tezu da je Miloševećev režim demontiran iznutra što svakako ne umanjuje uticajaj spoljnog faktora,odnosno učinak nekoliko vodećih tajnih službi i njihovih eksponenata u raznim političkim i bezbedonosnim strukturama Srbije.

U knjizi “Igra senki”, engleski novinar Tim Maršal navodi da su dan ranije na sastanku u Laktašima, pripadnici CIE i engleske tajne službe, koje je obezbeđivao SAS dobili uveravanja da se Vojska Jugoslavije neće mešati odnosno da neće štititi režim i ustavni poredak.

Nemerljiv doprinos demontaži poslednjeg autokrastskog, ali i suvetenističkog režima, verovatno i poslednjeg političara sa državničkim kapacitetom, dale su kriminalne grupe inkorporirane u sam vrh službi bezbednosti, sa ogromnim uticajem na većinu struktura novih vlasti predvođenih streljanim premijerom Zoranom Đinđićem.

Tekovine petog oktobra ogledaće se kroz razne forme obezdržavljenja teritorije, mutiranje tranzicije od pljačkaških privatizacija,otuđivanja prirodnih resursa i nacionalnih dobara, legalizovane kleptomanije uvozničkog lobija i gušenja domaće proizvodnje do prihvatanja odgovornosti za ratne zločine u kojima Srbija nije učestvovala, ali jesu pojedinci sada angažovani kod novih poslodavaca.

Projekat zvani Peti oktobar koštao je 60 miliona dolara. Samo je ogroman novac mogao okupiti toliku količinu arogantnih suprotnosti od beznačajnih provincijskih i velegradskih individua i moralnih brabonjaka, preko autonomaško-separatističkih šibicara do ozbiljno isprofilisanih i obučenih eksponenata stranih interesa.

Ono što je spajalo ovaj raštimovani orkestar zvani DOS ili Društvo obogaljivanja Srbije je neutoljiva glad za novcem, što je lako dokazati upoređivanjem imovinskih karata do petog i posle petog oktobra dvehiljadite godine.

Peti oktobar je postao simbol kako lojalni ili rektalni diletanti postaju imućni i uticajni građani.

Tekovine petog oktobra su verifikacija neznanja kroz štancovanje diploma i doktorata na raznim privatnim fakultetima i visokim školama.

Peti oktobar je uspeo da spoji nespojivo: ujedinio je ratne i antiratne profitere, pomirio socijaliste i demokrate, približio crkvu bezbožnicima, omekšao radikale i radikalizovao liberale, državu sveo na teritoriju narod na masu…

Peti oktobar je Tijanićeva izjava o Đinđiću: “Ako on preživi Srbija neće”!

Srbija je za sada preživela, pritisci za samosakaćenje ne popuštaju uz svestranu podršku na našu štetu.

Piše Mišo Vujović
(in4s.net)

Danas objavljeno

BiH: Preminula 61 osoba, 1.198 novozaraženih koronavirusom

M.

Mediji: Dvije osobe uhapšene zbog napada na vojna lica u Crnoj Gori

M.

U Požarevcu preminula trudnica pozitivna na virus korona

M.

2 0 komentara

Japanska buba Asa 7 Oktobra, 2019 at 1:03 pm

Hotel SAN Laktasi…
i jos poneki baj’ni savjetnici 🙂

Odgovori
gago 8 Oktobra, 2019 at 11:49 am

Otkrili ste Ameriku ha,ha,ha

Odgovori

Ostavite komentar