Iz Kine dolazi novi moto brend - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Iz Kine dolazi novi moto brend

Lista kineskih moto brendova polako raste, uprkos negativnim predrasudama. CFMOTO i QJ Motor su već pokazali visok nivo kvaliteta i odlično se kotiraju, kako kod kuće, tako i u Evropi.

U Italiji, Benelli – koji je u kineskom vlasništvu – ostvaruje odlične poslovne rezulate, a TRK 502 je najprodavaniji dvotočkaš na Apeninima, piše Moto-berza.

CFMOTO ima odlične povratne reakcije na 800MT, a očekuje se da partnerstvo s KTM-ov donese još solidnih modela.

Sada se sprema novi igrač na tržištu, koji će svetlost dana ugledati 16. avgusta. U pitanju je brend koji nosi naziv PFMoto, iza kog stoji kineski automobilski gigant Geely.

New Chinese motorcycle manufacturer PFMoto to launch in... | Visordown

Geely i te kako zna kako se gradi odličan moto brend, jer u svom vlasništvu već ima Benelli i QJ Motor, a kako stvari stoje, PFMoto bi mogao da se pozicionira kao premijum proizvođač.

Za sada nema detaljnih informacija o tome šta nas očekuje. Doduše, postoje indicije da bi PFMoto mogao da lansira turing motocikl velike kubikaže ubrzo nakon zvaničnog predstavljanja sredinom meseca.

Dostupni renderi otkrivaju da PFMoto trenutno radi na velikom turer motociklu, koji bi trebalo da nosi naziv Starship 3.

B92.

Danas objavljeno

Retro je u modi: Citroen predstavio novi logo

Zeljka

Policajci tokom intervencije nisu mogli da otvore vrata na patrolnoj Tesli, izašli kroz prozor

Zeljka

Spofec Rolls-Royce Ghost Black Badge

Zeljka

Ostavite komentar