Iz Brazila poručuju da je komunistička zavjera na sceni!? - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Iz Brazila poručuju da je komunistička zavjera na sceni!?

Brazilski ministar spoljnih poslova Ernesto Araujo upozorio je u srijedu (22.) na navodni globalni plan.

Prema njegovim rečima, ovaj dobro osmišljen projekat trebalo bi da koristi paromiju korona virusa da uspostavi svet sa komunizmom preko međunarodnih organizacija, kao što je Svetska zdravstvena organizacija (SZO).

U dugom članku objavljenom na njegovom ličnom blogu Araujo komentariše različite delove knjige slovenskog filozofa “Slave Žižek” “Virus” i navodi da je virus korona “ponovo probudio” “komunističku noćnu moru”.

U knjizi Žižek tvrdi da je virus korona razotkrio krhkost kapitalističkog sistema i primorao na razmišljanje koje nadilazi finansijsko tržište i profit.

Za Arauja, knjiga otkriva šta „marksisti kriju već 30 godina“: „Globalizam zamenjuje socijalizam kao pripremnu fazu za komunizam“ sa „ogromnom šansom za izgradnju svetskog poretka bez nacija i bez sloboda“ pre pandemije COVID-19.

Prema Arauju, globalna koordinacija SZO-a da se nosi sa vanrednim situacijama u zdravstvu izazvanim COVID-19 bio bi „prvi korak“ u „izgradnji planetarne komunističke solidarnosti“, koja je ugrađena u „globalistički projekat“.

On je dodao da se „globalistički projekat“ već sprovodi kroz „klimatske promene ili klimatski alarmizam“, „rodnu ideologiju“, „imigracionizam“, „rasizam“, „antinacionalizam“ i „scijentizam“.

Araujo je, u svom razmišljanju, dalje branio da “novi komunizam”, pod izgovorom pandemije, pokušava da izgradi svet “bez nacija, bez slobode, bez duha”, koji vodi centralno telo odgovorno za “nadzor i kažnjavanje” je. “Trajno globalno vanredno stanje koje svijet pretvara u veliki koncentracioni logor”, vjeruje ministar.

(latina-press.com)

Danas objavljeno

Protesti protiv kovid mjera u Ljubljani

M.

“Sudija svjesno prekršio zakon” Draganu Borovčaninu 16 mjeseci zatvora

M.

“Kovid propusnice su samo početak, nećemo tu stati”

M.

Ostavite komentar