IZ AUTA IZBACIO MAJKU SA AUTISTIČNIM SINOM Sarajevskog taksistu čeka kazna zbog sramnog poteza - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

IZ AUTA IZBACIO MAJKU SA AUTISTIČNIM SINOM Sarajevskog taksistu čeka kazna zbog sramnog poteza

Udruženje “Sarajevo Taxi” uputilo je javno izvinjenje zbog sramotnog poteza jednog taksiste koji je odlučio iz vozila izbaciti majku i njenog autističnog sina. Takođe najavljen je i disciplinski postupak protiv neodgovornog vozača.

Objava Zlatiborke Popov-Momčinović na društvenim mrežama je izazvala mnoštvo reakcija kojima se osudio sramotan potez sarajevskog taksiste, a nakon čega su reagovali i nadležni u “Sarajevo Taxiju”.

– “Sarajevo Taxi” se izvinjava gospođi Zlatiborka Popov-Momčinović i njenom sinu zbog nemile situacije koja se dogodila juče, a u kojoj je učestovao vozač koji je član našeg udruženja. Čim smo bili obaviješteni o slučaju, naša interna kontrola je uzela izjavu vozača o događaju i nad njim će se provesti disciplinski postupak – saopšteno je iz ovog udruženja.

Protiv vozača će biti proveden disciplinski postupak i biće kažnjen u skladu sa statutom. Ipak iz ovog udruženja navode da im nije cilj puko kažnjavanje nego da žele preduprijediti ovakve situacije kroz edukacije kako se ovakve situacije ne bi ponavljale.

(Avaz)

Danas objavljeno

Lideru laburista rekli da napusti pab jer se nije usprotivio vlasti

M.

Zapaljena srpska kuća u Mostaru

M.

Automobilom uletio na terasu restorana

M.

Ostavite komentar