Ivović: Ako im se dopusti, Ukrajina može da napravi čudo - BIGportal.ba
Odbojka Sport

Ivović: Ako im se dopusti, Ukrajina može da napravi čudo

Marko Ivović, odbojkaški reprezentativac Srbije, poziva na oprez pred četvrtfinalni meč sa Ukrajinom.

Ta utakmica je na programu u utorak od 20.30 u belgijskom Antverpenu, a u polufinale su se već plasirali Poljska i Slovenija.

“Posle grupne faze svaki meč je važan. Došli smo do ovde, sad je glavna ta utakmica za polufinale. Reklo bi se fin i lep put, ali joj treba pristupiti kao i svakoj do sada. Ukrajina je pokazala da, ako im se dozvoli, mogu da naprave čudo i za njih i za sve ostale. Treba da budemo koncentrisani od samog početka i da igramo svoju igru kako bi bilo kako treba sve, u suprotonom imaćemo probleme”, rekao je Ivović.

Ukrajina je u osmini finala napravila iznenađenje, izbacivši domaćina Belgiju.

“Znam pojedine ukrajinske igrače iz Rusije, dobri su. Mlada je ekipa relativno, ambiciozna, imaju jednog igrača koji igra u italiji, svi pričaju o njemu. Treba se postaviti kao prema svim drugim ekipama. Te mladi timovi igraju na motivaciju, mladi drugačije pristupaju od starijih. Ako im se dopusti, mogu da naprave čudo”, dodao je Ivović.

Ivović, ipak, smatra da je Srbija kvalitetnija i da je realno da se plasira u polufinale.

“Mislim da smo dosta iskusniji, bolji , treba to pokazati na terenu i da se plasiramo u polufinale, koje ja mislim da je realno”, zaključio je Ivović.

Danas objavljeno

Srbija “gazi” – bez poraza do četvrtfinala

Vanja A

Briga u Denveru – povreda Jokića

Vanja A

VAR poništio gol Dinamu u finišu – Salcburg došao do pobjede!

Vanja A

Ostavite komentar