20. Septembra 2022.

Ivanka Tramp u crvenom bikiniju istakla sve svoje atribute

Big Portal

Ivanka Tramp je iskoristila priliku da sa porodicom otputuje u malo toplije krajeve, a paparaci su je uslikali pred sam odlazak na plažu. Kako se može vidjeti sa fotografija, ova 41-godišnja biznismenka nosila je crveni bikini koji naglašava njene grudi i bijeli, pomalo retro šorts koji ističe njene duge noge.

Može se reći da Ivanka ima savršen ukus za modu i obožava odevne kombinacije koje su na granici između elegantnog i provokativnog, te često koketira sa njima.

Podsjetimo, Ivanka je bivša manekenka i uspješna preduzetnica koja često dijeli poslovne savjete i inspiriše ljude da pokrenu sopstveni biznis. Tako je jednom prilikom u inetrvjuu za Biznis Insajder objasnila šta je potrebno da biste postali uspješni preduzetnik.

Prvo je istakla da je neophodno da radite naporno u ranom dobu života, kako biste pronašli svoju strast u poslu koji zaista volite da radite.

“Strast se teško otkriva kroz introspekciju. Morate da imate iskustvo – da učite u realnom vremenu i kroz iskustva koja vam izazivaju lupanje srca”, objasnila je kćerka bivšeg američkog predsjednika.

https://www.instagram.com/p/Ciq8FtGu7af/?utm_source=ig_web_copy_link

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare