Ivanka Tramp je u crvenom bikiniju istakla sve svoje atribute - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ivanka Tramp je u crvenom bikiniju istakla sve svoje atribute

Ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i njena porodica fotografisani su u Majamiju.

Ivanka Tramp je iskoristila priliku da sa porodicom otputuje u malo toplije krajeve, a paparaci su je uslikali pred sam odlazak na plažu. Kako se može videti sa fotografija, ova 41-godišnja biznismenka nosila je crveni bikini koji naglašava njene grudi i beli, pomalo retro šorts koji ističe njene duge noge.

Može se reći da Ivanka ima savršen ukus za modu i obožava odevne kombinacije koje su na granici između elegantnog i provokativnog, te često koketira sa njima.

Podsetimo, Ivanka je bivša manekenka i uspešna preduzetnica koja često deli poslovne savete i inspiriše ljude da pokrenu sopstveni biznis. Tako je jednom prilikom u inetrvjuu za Biznis Insajder objasnila šta je potrebno da biste postali uspešni preduzetnik.

Prvo je istakla da je neophodno da radite naporno u ranom dobu života, kako biste pronašli svoju strast u poslu koji zaista volite da radite.

“Strast se teško otkriva kroz introspekciju. Morate da imate iskustvo – da učite u realnom vremenu i kroz iskustva koja vam izazivaju lupanje srca”, objasnila je ćerka bivšeg američkog predsednika.

Danas objavljeno

Dvejn Džonson „pazario“ sve čokoladice u prodavnici zbog greške iz mladosti

Zeljka

Zašto su uhapšeni rimski lažni gladijatori i centurioni

Zeljka

Spazili najdužu životinju na svetu, 45 metara dugačkih opasnih pipaka fomiralo „zid smrti“

Zeljka

Ostavite komentar