15. Marta 2022.

Ivana Španović u modnoj kombinaciji koju će sve žene željeti da iskopiraju

Big Portal

Da se Ivana Španović na sportskom terenu snalazi odlično, to svi znamo, alu sada je pokazala da se sjajno snalazi i kada je moda u pitanju.

Prilikom gostovanja kod Marije Kilibarde, Ivana je odabrala kombinaciju koja je sve ostavila bez daha.

Ona je na Instagram profilu podelila nasmejanu sliku sa snimanja i napravila pravu pometnju. Savršeno je uklopila dve nijanse plave, košulju dugih rukava i razigranu suknju sa motivom Beograda. Kombinaciju je razbila crvenim cipelama koje se pertlaju oko članka, a nakit joj gotovo nije ni trebao – ponela je diskretnu srebrnu ogrlicu.

https://www.instagram.com/p/CbCvD2XsRZi/?utm_source=ig_web_copy_link

Izgledala je fantastično i fanovi su joj to jasno stavili do znanja: “Dama”, “lepotica”, “ovakve devojke treba da budu uzor mladima”, “taj osmeh”, samo su neki od komentara.

Ipak, najviše pažnje privukao je izbor suknje na kojoj su oslikani simboli Beograda: “Prelepa Ivana i BG suknja”, “suknja ti je fenomenalna”, “baš joj stoji ženstvena odeća”; “super suknja”, “gde si kupila suknju”.

https://www.instagram.com/p/CTklyrDM8s9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9cd6bb7f-791d-49dd-8bfc-8d0caa26a398

Ivana je odgovorila da je u pitanju domaći kreator i time na još jedan način pokazala koliko se ponosi Srbijom. Verujemo da je mnoge devojke inspirisala svojim modnim izdanjem.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare