Ivana Španović u modnoj kombinaciji koju će sve žene željeti da iskopiraju - BIGportal.ba
Ex Yu

Ivana Španović u modnoj kombinaciji koju će sve žene željeti da iskopiraju

Ivana Španović napravila pravi skok u dalj novom modnom kombinacijom

Da se Ivana Španović na sportskom terenu snalazi odlično, to svi znamo, alu sada je pokazala da se sjajno snalazi i kada je moda u pitanju.

Prilikom gostovanja kod Marije Kilibarde, Ivana je odabrala kombinaciju koja je sve ostavila bez daha.

Ona je na Instagram profilu podelila nasmejanu sliku sa snimanja i napravila pravu pometnju. Savršeno je uklopila dve nijanse plave, košulju dugih rukava i razigranu suknju sa motivom Beograda. Kombinaciju je razbila crvenim cipelama koje se pertlaju oko članka, a nakit joj gotovo nije ni trebao – ponela je diskretnu srebrnu ogrlicu.

Izgledala je fantastično i fanovi su joj to jasno stavili do znanja: “Dama”, “lepotica”, “ovakve devojke treba da budu uzor mladima”, “taj osmeh”, samo su neki od komentara.

Ipak, najviše pažnje privukao je izbor suknje na kojoj su oslikani simboli Beograda: “Prelepa Ivana i BG suknja”, “suknja ti je fenomenalna”, “baš joj stoji ženstvena odeća”; “super suknja”, “gde si kupila suknju”.

Ivana je odgovorila da je u pitanju domaći kreator i time na još jedan način pokazala koliko se ponosi Srbijom. Verujemo da je mnoge devojke inspirisala svojim modnim izdanjem.

Danas objavljeno

Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak?

Vanja A

Razveo se Petar Strugar

Vanja A

Indira Levak: Sve ono što sam željela, na kraju sam i ostvarila

Vanja A

Ostavite komentar