Ivana Španović: Moj olimpijski san je stavljen na čekanje - BIGportal.ba
Ex Yu

Ivana Španović: Moj olimpijski san je stavljen na čekanje

Pandemija koronavirusa zaustavila je cijelu planetu, pa su zbog bezbjednosti i zdravlja odložene i Olimpijske igre.

Svi sportisti koji su se vredno pripremali za takmičenja za žaljenjem su dočekali ovu vest, ipak, svesni da je to najbolja odluka. Naša najbolja atletičarka Ivana Španović, pripremala se za četvrte Olimpijske igre u karijeri, i kaže da je njihovim odlaganjem za 2021. godinu njen san stavljen na čekanje

https://www.instagram.com/p/B-jZAWllZ25/?utm_source=ig_web_copy_link

–  Pripremala sam se za svoje četvrte Olimpijske igre ali zbog globalne pandemije, moj olimpijski san je stavljen na čekanje. Dobro u ovoj situaciji-to što se taj san samo odgodio a ne otkazao i što je duh olimpizma potvrđen stavljanjem zdravlja svih i jednakosti na prvo mesto. To nije bila laka odluka, ali svakako ispravna.

Кao sportista i ljudsko biće navikla sam na različite izazove i prepreke u mojoj karijeri i životu, tako da ovo treba shvatiti kao samo još jedan i svi moramo pronaći način da vidimo nešto pozitivno u ovim teškim vremenima.

Кao i mnogi, prisiljena sam da ostanem kod kuće u samoizolaciji. Ovo je prava prilika da budem jedan od junaka, da ostanem kod kuće i ne izlažem ni svoje, niti bilo čije zdravlje riziku –  napisala je Španovićka i dodala da se trudi da vreme u izolaciji provede što kvalitenije.

https://www.instagram.com/p/B-VGgGHl__I/?utm_source=ig_web_copy_link

–Pokušavam da iskoristim vreme kod kuće da naučim nešto novo, da radim stvari za koje nisam imala vremena, da budem aktivnija na društvenim mrežama i pokušam da motivišem i ohrabrim i sebe i druge, jer smo zajedno u ovome.

Odlaganje Olimpijskih igara do sledeće godine i nemogućnost normalnog treniranja stvorilo je priliku da se pobrinem za svoje mentalno zdravlje, a da ne izgubim motivaciju i velike snove.

Svima želim dobro zdravlje, molim vas ostanite kod kuće koliko god je potrebno kako bismo nastavili da živimo svoje snove nakon završetka karantina –  napisala je naša najbolja atletičarka.

https://www.instagram.com/p/B96H9XglMa3/?utm_source=ig_web_copy_link

Ivana od treninga ne odustaje ni tokom izolacije, pa održava formu treningom kod kuće, dok je društvo pravi njen dečko Marko Vuleta.

Foto: Marko Obradović/Instagram

Izvor. Hellomagazin

Danas objavljeno

TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma

D

Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom: “Ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim”

D

OVO JE UNUKA LjUBIŠE SAMARDžIĆA: Miljenica slavnog glumca izrasla u pravu lepoticu, a evo zbog čega se ljutila na dedu

D

Ostavite komentar