Ivana Selakov upoznala muža preko Facebooka - BIGportal.ba
Ex Yu

Ivana Selakov upoznala muža preko Facebooka

​Pjevačica Ivana Selakov je više od decenije u vezi sa svojim partnerom Peđom Mirkovićem, sa kojim je 2018. godine dobila kćerku kojoj su dali ime Kruna.

Međutim, malo je onih koji znaju kako je njihova ljubav počela, a Ivana je davno ispričala čime ju je Peđa osvojio.

“Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio”, započela je priču Ivana o svojim počecima sa Peđom.

“Sve se vrti oko hrane. Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se bio baš”, otkrila je ona svojevremeno.

Interesantna činjenica u vezi sa ovim parom je ta da su se upoznali 2008. godine zahvaljujući društvenoj mreži Facebook. Tokom svoje višegodišnje veze samo jednom su raskinuli.

“Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da samo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet”, ispričala je Ivana prije nekoliko godina.

Njih dvoje smatraju da su u braku, iako se nikada nisu vjenčali, a očigledno im taj papir nije potreban, prenosi Pink.

Izvor: Agencije

Danas objavljeno

“Kraljica minimalizma” pokušala da povrati zaboravljeni trend

Zeljka

Sale Tropiko o navodima da je njegova bivša žena u vezi sa Marijom Šerifović

Zeljka

Tanja Savić o novim problemima sa mužem: “Okrenuo me protiv roditelja”

Zeljka

Ostavite komentar