Ivana Šašić se razvela od muža - BIGportal.ba
Ex Yu

Ivana Šašić se razvela od muža

Pjevačica Ivana Šašić nedavno je na društvenim mrežama obavijestila javnost da se razvodi nakon pet godina braka jer joj je suprug bio nevjeran, a nakon toga je okrenula ploču i priznala da želi da da mužu drugu šansu.

Međutim, Ivana je očigledno odustala od toga, te je sada otkrila da su predati i potpisani papiri za razvod braka nje i njenog supruga.

– Da, istina je, saznali ste pravu informaciju. Uspela sam napokon da dobijem svoju bitku. Sve će biti brzo gotovo. Hvala vam na razumevanju – rekla je Šašićka za Republiku.

– Sve što se desilo, desilo se. Ja Bojana neću da pljujem i ne ću o njemu ružno priča. On je još tu. Nalazimo načine da razgovaramo, da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla “ne” i “nikad”. Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman da o tome priča i da prizna svoju grešku ili ćuti pa sakriva pod tepih – pričala je ranije pevačica u svojoj ispovesti.

Pročitajte još

– Ja sam rekla šta je bilo i to je istina, a vreme će pokazati da li ćemo prebroditi to. Nisam neko ko krije, ja sam transparetna. Ima ljudi koji mnogo gore stvari rade pa ćute i svi misle da se to ne zna, a svi znamo. U meni je proradio bes kao u svakoj ženi, samo što ja imam herca pa kažem i ne krijem. On je svestan da je pogrešio. Ja nikada nisam rekla da ja njega ne volim. Ja to nikada neću reći. I nikada nisam rekla da on mene ne voli jer znam da me voli. E, šta se u njegovoj glavi desilo, to on zna, i on mora da živi sa tim, ne ja.

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Nermin Handžić pobjednik “Zvezda Granda”

V.R.

Muž Goce Tržan želi da snima filmove za odrasle: “Nisam loš”

V.R.

Lidija Vukićević u bikiniju oduševljava na pragu sedme decenije

V.R.

Ostavite komentar