Pjevačica Ivana Jordan pozirala na stadionu prvoligaša Sinđelića

– Nemam nikakve veze sa klubom, na stadionu sam bila samo zato što sam tamo imala jedno snimanje – otkriva, za “Novosti”, uvek raspoložena Ivana.

Ko zna, možda je i to dovoljno da pop pevačica donese “pelcer” klubu sa bogatom istorijom, koji je prošlu sezonu završio kao osmoplasirani, a sada možda krene u pohod ka elitnom rangu. Možda će i u nekom drugom klubu, uz ovakvu fotku, da dođu na ideju da im Ivana bude “zaštitno lice”. Ona je, međutim, trenutno okupirana drugim stvarima. Koncerti se nižu tokom leta…

– Nastupiću 13. avgusta u Bečeju – najavljuje Jordanova, koja se nedavno, kako kaže, nauživala u Grčkoj. – Tamo je bilo sjajno, more mi uvek prija. Inače, još uvek promovišem dva aktuelna singla, “Sviraj i voli me” i “Zagrli me sad”. Počela sam polako da pišem i nove pesme.

Slede, dakle, lepe vesti za ljubitelje njene muzike, koji godinama rado slušaju “Svetlo koje tražim” (i zapostavljenu, a odličnu englesku verziju “Corner of your eyes”), “Zoru”, “Bombu”, “Lazaricu”… Nema sumnje, međutim, da će se i u narednom periodu radovati oni koji, pre svega, vole Ivanine “prirodne lepote”. Leto je u jeku, a pevačica, pored svega što je krasi, pride je i majstor za poziranje, pa će se, sasvim sigurno, brzo sa fudbalskog terena “vratiti” u ambijent kakav njenim fanovima najviše prija.