Ivan Milinković progovorio o sukobu sa članovima grupe Legende - BIGportal.ba
Ex Yu

Ivan Milinković progovorio o sukobu sa članovima grupe Legende

Pjevač Ivan Milinković nedavno je napustio grupu “Legende” poslije 30 godina saradnje, a to je dovelo do sukoba sa ostalim članovima benda.

Poslije oglašavanja Zorana Dašića, koj tvrdi da Ivan uništava grupu, oglasio se i pjevač koji je prokomentarisao da, kako kaže, “nikada ne bi reklamirao sebe i to preko imena grupe u kojoj je bio toliko dugo”.

– Nikada se ne bih na ovaj način služio reklamiranjem sebe i to preko imena grupe u kojoj sam bio toliko dugo! Svi dobronamjerni i realni ljudi koji me poznaju znaju da ja iz svog ličnog dostojanstva, kao čovjek, nikada se ne bih bavio tako niskim i prljavim potezima – rekao je Milinković.


– Ako kažem, da sam ja jedino znao za to obavještenje još od 25. jula kada sam ga dobio od advokata koji zastupa Zorana Dašića i ćutao sve vrijeme, jasno je da nisam šokiran jer šokiran čovjek odmah ili ubrzo reaguje – dodao je on.


Frontmen “Legendi”, sa druge strane, izjavio je za domaće medije da Ivan uništava grupu u kojoj je bio preko trideset godina, i da mu je ona dala sve.

– Samo sam objavio njegovo upozorenje meni iz jednog jedinog razloga, a to je da svi potencijalni organizatori i publika ne očekuju da ću pjevati Dašićeve pjesme! To iz razloga, što me posljednjih mjesec, dva često pitaju pri susretu ili gostovanju da li pjevam te numere – dodao je Ivan Milinković.

Ivan tvrdi da aktivno radi na stvaranju svog solo albuma.

– Pjevaću i time promovisati svoje nove pjesme, pet je završeno, a biće ih osam. Pored toga, repertoar mi je raznolik: od bisera izvorne muzike Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije, pa do repertoara grčke i italijanske muzike kao i poznatih pjesama narodne i pop muzike – tvrdi pjevač.

– Iako sa bivšom grupom nisam u kontaktu sigurno je jedno, ja ne želim njima ništa loše, naprotiv, jer bih sebe i 30 godina rada u grupi izdao kada bih mislio i pričao drugačije – dodao je on.

Podsjetimo, sporni sukob nastao je nakon što je PR tim Ivana Milinkovića izdao javno saopštenje u kojem se navodi da mu je frontmen “Legendi” Zoran Dašić zabranio da na svojim nastupima u solo karijeri izvodi pjesme grupe “Legende”.

Blic
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Danas objavljeno

Ivana Nikolić u bikiniju nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Vanja A

Siniša Mihajlović postao djed

Vanja A

Preminuo Raša Đelmaš, nekadašnji bubnjar Yu grupe

Zeljka

Ostavite komentar