29. Novembra 2021.

Ivan Gavrilović o najtežem trenutku u karijeri

Big Portal

Ivan Gavrilović nedavno se našao u žiži interesovanja zbog preljube u rijalitiju, a pevač je devedesetih bio zvezda dens muzike čije su numere i danas veliki hitovi koji se rado slušaju.

Loš uticaj?

Ipak jedna pesma koja se posebno izdvojila jeste numera “200 na sat”, a Ivan je ispričao kako su mnogi mladi izgubili svoje živote, jer su bukvalno shvatili reči iz ove pesme.

https://www.instagram.com/p/CVfyFdFMhxr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6751b615-b7e2-4432-b7bc-d63e18990230

“E, nisam vam rekao još neke nelogičnosti, ili kako da ih nazovem. Na primer, ja nikad nisam vozio brzo iako pevam ‘Dvesta na sat’, ha-ha-ha! To je bila metafora za zezanje, kad sam to čuo, nije mi palo na pamet da će neko bukvalno da shvati i da vozi 200 na sat, a dešavalo se bezbroj puta. Pa su me posle prozivali da ja utičem negativno na mlade”, prisetio se Ivan za novine, pa dodao:

https://www.instagram.com/p/CJQvK_RJQ7k/?utm_source=ig_web_copy_link

“A te morbidne situacije, ako moram da pričam o tome… Jedna situacija iz Švedske, kad sam bio u Malmeu, javlja mi čovek što je držao klub, kaže: ‘Znaš šta, dva momka su poginula uz tvoju pesmu ‘200 na sat’.’ Valjda su stvarno vozili dvesta na sat u krivinu, ne mogu tačno da se setim sada. I ja kažem, pa dobro, šta ja sad da radim tu. Bio sam zbunjen tada, nisam se osećao odgovorno. Gazda kluba mi kaže: ‘Ajde, molim te, da održiš govor ljudima u klubu da ne treba da voze brzo'”.

Ludilo na komemoraciji

Gavrilović se prisetio i kada su ga bajkeri zvali na godišnjici smrti njihovog drugara.

https://www.instagram.com/p/CT5PCVaMMyh/?utm_source=ig_embed&ig_rid=151beec7-a894-43a1-a3f2-04dc1f90bec3

“I onda, recimo, pravili su godišnjicu smrti u Bijeljini bajkeri, ja sam išao da pevam na godišnjicu smrti njihovog drugara. Kakve su to situacije, sunce ti…. Oni tako odaju počast svom drugu, to je neki zakon među bajkerima. I onda je mene jedan zamolio, kao, kad dođe do onog brejka u pesmi gde ja kažem stop, on će da upali motor u znak poštovanja. I on je upalio motor, dao pun gas nasred diskoteke, zadimilo se sve, ja vičem: ‘Zapaliće nas, u p…. materinu, gasi, bre!’ Morbidno, ali je to njihov omaž, kao što neko ima neki svoj običaj”, prisetio se Gavrilović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare