Ivan (19) ima dvije tetovaže Karleuše: 'Mama je bila u šoku' - BIGportal.ba
Ex Yu

Ivan (19) ima dvije tetovaže Karleuše: ‘Mama je bila u šoku’

Ovo mi je druga tetovaža koja je povezana s Jelenom. Prva je stih iz Karleušine pjesme ‘Bankina’ koje glase: Između da budem ne znam ja, il’ sam sreća ili nesreća, a druga je njezin lik.

Nije tajna da brojni fanovi popularnih muzičara tetoviraju upravo njihove likove i tako daju do znanja koliko su ludi za njima. Neki su tijelo ukrasili tetovažama Mate Miše Kovača (78), Maje Šuput (39) i Dražena Zečića (51), a nedavno se i folk pjevačica Jelena Karleuša (41) na društvenim mrežama pohvalila tetovažama svog lika. 

– Imam najbolje fanove na svijetu – napisala je Karleuša ispod niza fotografija tetovaža. Obožavaoci čije je pjevačica objavila fotografije lik pjevačice tetovirali su na ruku, a jedan od njih je i 19-godišnji Ivan Vrček koji dolazi iz Bilja, malog mjesta pored Osijeka. 

foto:
 Miranda Cikotic/PIXSELL

– Ovo mi je druga tetovaža koja je povezana s Jelenom. Prva je stih iz Karleušine pjesme ‘Bankina’ koje glase: Između da budem ne znam ja, il’ sam sreća ili nesreća, a druga je njezin lik – priča nam Ivan koji je prošle godine na koncertu od Jelene Karleuše u Osijeku glasno pjevao iz prvih redova.

I dok neki smatraju kako je potpuno suludo tetovirati lik omiljenog pjevača, Ivan ne vidi ništa loše u tome.

foto:
 Miranda Cikotic/PIXSELL


– Odlučio sam tetovirati Jelenu Karleušu zbog toga što poštujem borbenost, lik, djelo i muzičku karijeru te angažovanost za ljudska prava koje ona zastupa. Stoga sam napravio tetovažu ove snažne žene na svojoj ruci jer mi je jedna od velikih inspiracija u pogledu na život – priča Ivan te smatra kako u budućnosti neće zažaliti zbog tetovaža.

– Jako cijenim njezinu kvalitetu u muzici jer je jedinstvena i na neki način posebna. Oboje smo umjetnici – govori 19-godišnjak koji u Splitu studira Dizajn vizuelnih komunikacija, a u slobodno vrijeme voli crtati. Ivan je završio umjetničku školu u Osijeku, a u desetom mjesecu predstaviće svoje slike u jednoj galeriji u Splitu. 

Ipak, njegovi roditelji i nisu baš bili presrećni kad se Ivan pojavio s tetoviranim likom folk dive. 

foto:
 Miranda Cikotic/PIXSELL

– Reakcija roditelja bila je malo šokantna, pogotovo s mamine strane, ali su prihvatili odluku. Ostalom dijelu porodice se svidjelo, a neki su posebno oduševljeni. 

19-godišnjak za sad u planu nema tetovirati još nekog celebrityja, jer kako kaže, sve je stvar trenutka. 

– Nijedna me osoba nije inspirisala kao Jelena, ali nikad se ne zna. Sve je stvar trenutka i značenja koje bi me privuklo da istetoviram još nešto – zaključio je. 

24sata.hr
Foto: Instagram

Danas objavljeno

Pjevačica planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću

Vanja A

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi

Vanja A

S njom je bio u braku prije Lepe Brene: Ovo je prva supruga Slobodana Bobe Živojinovića

Vanja A

Ostavite komentar